In 2020 reikte SCHUNCK voor de 30ste keer de Euregionale Architectuur Prijs (EAP) uit. Een jubileumeditie die bijzonder was!

Vanwege COVID-19 vonden alle onderdelen van de prijs online plaats.

Expositie & jurydagen
Op dit online platform worden de deelnemende projecten voorgesteld. Het digitale platform diende als compensatie voor de fysieke tentoonstelling en vormde tegelijk de basis voor de twee online jurydagen (presenteren & jureren) op 20/21 november 2020. Het juryrapport als ook de projectanalyse vindt u onder het desbetreffende kopje.

Prijsuitreiking
In plaats van een fysieke prijsuitreiking die bij dit tri-nationale evenement niet mogelijk was, vindt u hier een kleine mediaproductie met de winnaars en eervolle vermeldingen van deze 30ste editie 2020.

Gast universiteit
Ter gelegenheid van het 30ste jubileum van de EAP was de TU Eindhoven uitgenodigd om, als eenmalige gast aan de competitie, mee te dingen naar de prijs. Op basis van de verdeelsleutel werden hiervoor de beste drie afstudeerprojecten van het afgelopen jaar uitgekozen.

Online lezing georganiseerd door Architectuur Academie Maastricht (25-02-2021)                                        De 3 winnaars van de EAP Euregionale Architectuur Prijs 2020 zullen hun project zelf aan een groter publiek presenteren en daarbij verder ingaan op hun ontwerpmotivaties. De lezing start om 19:00 uur. Tussen de presentaties zal er tijd zijn om vragen te stellen. De link naar de lezing zit verwerkt in de onderstaande poster. De lezing zal in het Engels zijn en is voor alle geïnteresseerden toegankelijk.

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen