1. HEERLEN ROOFTOP FESTIVAL

Onder het motto: We gaan de daken op! willen we in 2022 de daken daadwerkelijk (tijdelijk) in gebruik nemen met het 1e HEERLEN ROOFTOP FESTIVAL. De ideeën uit de prijsvraag dienen als inspiratie. Op deze site houden we jullie op de hoogte van alle voorbereidingen voor dit festival. Straks zal hier ook het hele programma en alle relevante documentatie te vinden zijn.

Het Heerlen Rooftop Festival biedt een feestelijke periode waarin bezoekers het dakenlandschap van Heerlen, op een originele manier, zelf kunnen ontdekken. De intentie is om dit soort festivals twee- of driejaarlijks te organiseren om zo meer en meer daken (tijdelijk) in te gebruik te nemen. Tijdens het festival hebben bezoekers van jong tot oud de mogelijkheid om zich te laten inspireren door een verscheidenheid aan projecten en activiteiten. Toegankelijk gemaakte daken bieden een prachtig podium voor tal van culturele- en ontspanningsactiviteiten zoals concerten, theater, film, beeldende kunst en diverse sporten. Bovendien leveren de activiteiten, naast een bijzonder perspectief op de stad, een bijzondere wisselwerking tussen straat en dak op; tijdens evenementen, maar ook tijdens een alledaags of toeristisch bezoek aan de binnenstad.

Om dit bruisende festival te kunnen organiseren werken wij samen met pandeigenaren, de stad, Cultura Nova en andere partijen om een krachtig festival neer te zetten dat een mooie aanvulling biedt op het huidige aanbod!

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen