Performancegroep

  Categorie: Dans, Dansles, Educatie, Jongeren

  Aanvragen inschrijfformulier

  Gegevens

   

  Hou je van dansen, heb je al enige jaren danservaring en ben je 14 jaar of ouder? Hou je van optreden en wil je graag het visitekaartje worden van SCHUNCK Dans? Kom dan bij onze Performancegroep!

  Wat is de Performancegroep?

  De Performancegroep is een groep dansers die het leuk vindt om gevorderde dansroutines te leren en optredens te verzorgen.

  Moderne dans is de basisstijl van de Performancegroep. Daarnaast komen ook dansimprovisatie en andere dansdisciplines aan bod, onder andere Klassiek ballet en Urban jazz.

  Zodra we een dansrepertoire hebben opgebouwd, gaan we optredens verzorgen tijdens Open Dagen, voorstellingen en bijvoorbeeld op bedrijfsfeestjes binnen en buiten SCHUNCK.

   

  Vereisten

  Als je bij de Performancegroep hoort, verwachten we ook iets van je. Je hebt een aantal jaren danservaring nodig en je moet minimaal één dansdiscipline volgen bij SCHUNCK Dans naast de repetitietijd op donderdag van 20.15-21.30 uur. Hier vind je het volledige dansrooster.

   

  Tarieven en praktische informatie

  Op de pagina Praktische informatie staan onze actuele lesgeldtarieven vermeld.  Daarnaast is daar ook informatie opgenomen over betalingsmogelijkheden, kortingsregelingen en het vakantierooster.

  Audities

  Twee keer per jaar kun je auditie doen voor de Performancegroep. De auditie bestaat uit een moderne dansles, gegeven door Stephanie Rijpkema. Er wordt voornamelijk gekeken naar danstechniek en uitstraling.

  De audities worden in de agenda van SCHUNCK aangekondigd, maar je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van SCHUNCK, dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden.

  Voor meer informatie over de Performancegroep of om je aan te melden voor een auditie, kun je contact opnemen met Stephanie Rijpkema.

  Up to date blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Weten waar je SCHUNCK vindt?

  SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

  Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen