Christina Cuijpers

Productselectie

Ik ben Christina Cuijpers. Mijn specialisaties zijn kleuterballet, klassiek ballet (kinderen en volwassenen), klassiek repertoire, spitzen, jazzdance, pilates en musicaldans.

Op vijfjarige leeftijd begon ik met dansen op de plaatselijke balletschool in Geleen. Een paar jaar later werd ik na een auditie aangenomen op de vooropleiding Dans Maastricht.

Na het behalen van mijn havo-diploma ben ik begonnen aan de Fontys Dansacademie in Tilburg met de opleiding docent dans. In 2008 studeerde ik af met als specialisaties klassiek ballet en jazzdans.

Ik vind het belangrijk om mezelf verder te ontwikkelen als danser en dansdocent. Daarom probeer ik zo vaak mogelijk deel te nemen aan workshops en trainingen.

Ik geniet ervan om dans- en musicalvoorstellingen bij te wonen in het theater en doe er veel inspiratie door op.

Naast mijn werkzaamheden in Heerlen werk ik nog op andere locaties en verzorg ik danslessen in het basis en voortgezet onderwijs.

Vanaf 2008 geef ik met heel veel plezier dansles bij SCHUNCK! Het is mijn passie om de leerlingen, zowel jong als oud, te zien groeien en plezier te laten beleven in dans!

Docent gegevens

Email:[email protected]

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen