De event ruimtes in het SCHUNCK Glaspaleis

In SCHUNCK vind je de mooiste ruimtes om bijvoorbeeld je trouwfeest te vieren, een overleg te organiseren of lezingen en presentaties te geven. Het Glaspaleis is een beleving op zich en inspireert telkens weer.

SCHUNCK vergaderen en feesten Soiree

Een hartelijk welkom in de centrale hal - max. 300 pers.

De centrale hal van het Glaspaleis biedt veel mogelijkheden voor uiteenlopende events en bijeenkomsten. Het is de ontvangstruimte voor onze bezoeker, waar de medewerkers van de receptie je graag verder helpen. Deze ruimte is ideaal voor feesten, grote bijeenkomsten, recepties en openingen. Ook kan er tijdens events gebruik gemaakt worden van het balkon (de vide) in de hal. Door al het glas, het witte hoge plafond en de vide is dit een indrukwekkende en lichte ruimte met een modern en ruimtelijk gevoel.

  • Geschikt voor maximaal 300 personen.

Het auditorium: flexibel én indrukwekkend uitzicht - max. 90 pers.

Of je nu een presentatie wilt houden, een film wilt vertonen of een lunch, diner of borrel wilt organiseren met vrienden, familie of collega’s, het is allemaal mogelijk op de vijfde etage van het Glaspaleis. Het auditorium is een flexibel in te zetten ruimte. Tover het om tot feestlocatie of richt het in als twee aparte ruimtes. Combineer een event in het auditorium ook eens met catering van Brasserie Mijn Streek. Daarnaast is het uitzicht vanaf deze verdieping enorm indrukwekkend. Vanaf hier kijk je over de stad Heerlen, helemaal tot aan de grenzen van het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Deze locatie is een absolute must-see.

  • Geschikt voor maximaal 90 personen.

Zaal 2 en Zaal 3: Vergaderen met uitzicht op hartje Heerlen - max. 25 pers.

Het Glaspaleis biedt twee grote zalen met veel mogelijkheden, bijvoorbeeld om te vergaderen, presenteren of het geven van workshops. Dankzij de unieke ligging van het Glaspaleis, midden in hartje Heerlen, kijk je uit op het druk bezochte Pancratiusplein en de historische Sint Pancratiuskerk.

  • Per zaal maximaal 25 personen.

Persoonlijke bijeenkomsten in Kamer 3 - max. 10 pers.

Kamer 3 is een kleine persoonlijke ruimte die kan worden ingezet als vergader- en presentatieruimte of voor een teamoverleg. Je kunt er natuurlijk ook een workshop organiseren. Net zoals de andere zalen in het Glaspaleis, is kamer 3 heel licht. Vanaf hier heb je een geweldig uitzicht over het bruisende Pancratiusplein met de historische Pancratiuskerk.

  • Geschikt voor maximaal 10 personen.

Unieke glazen verdieping, Etage 1 - max. 300 pers.

Overdag is de eerste etage ingericht met werk- en studieplekken. ’s Avonds kan deze inspirerende, grote ruimte met aan drie zijdes volledige gevels van glas, worden omgetoverd tot een unieke feestlocatie, ruimte voor een lezing, presentatie of muziek event. Deze locatie is een echt pareltje en vraagt om creatieve ideeën.

  • Geschikt voor maximaal 300 personen.

Tussen boomtoppen en boeken, Etage 2 - max. 60 pers.

Kijk door de volledige glazen gevel uit over de toppen van de bomen aan de Bongerd en over het centrum van Heerlen. Op Etage 2 kun je voor jouw event gebruik maken van een ruimte die onderdeel is van de biebvloer. Na sluiting van de bieb kan deze unieke plek ruimte bieden voor een presentatie, borrel of receptie.

  • Geschikt voor maximaal 60 personen.

> Vragen of direct reserveren?

Heb je vragen over de mogelijkheden of specifieke wensen die je graag wilt bespreken?

Neem dan contact op via [email protected]


Uiteraard worden de geldende coronamaatregelen nageleefd, vraag naar de actuele mogelijkheden en capaciteit per ruimte. 

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen