Educatief aanbod voor scholen

SCHUNCK biedt cultuuronderwijs met een tikkeltje méér!

Of je nu leerkracht, pedagogisch medewerker of directeur bent, bij SCHUNCK ben je van harte welkom om je leerlingen onder te dompelen in breed cultuuronderwijs. Architectuur & erfgoed, dans, mediawijsheid, kunst, muziek of taal- en leesbevordering: het onderwijsteam van SCHUNCK ontwikkelde voor al deze disciplines passende programma’s voor uiteenlopende niveaus en leeftijden.

Ook voor advies, maatwerk of evenementen staat het onderwijsteam van SCHUNCK voor je klaar! Voor beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs zijn er mogelijkheden in de vorm van aanvullingen op het curriculum, stages en afstudeeropdrachten.

Neem voor al je vragen contact op met [email protected]

Pit Cultuurwijzer - CmK in Parkstad

Door de landelPit Cultuurwijzerijke subsidieregeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) is het mogelijk om cultuuronderwijs op jouw school een nieuwe impuls te geven. In Parkstad helpt Pit Cultuurwijzer om cultuuronderwijs duurzaam te verankeren in het onderwijscurriculum, coacht om de deskundigheid op scholen en in het culturele veld te vergroten en brengt beide partijen dichter bijelkaar. Lees hier meer over Pit Cultuurwijzer.

 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen