Educatief aanbod voor scholen

SCHUNCK biedt cultuuronderwijs met een tikkeltje méér!

ons confectie aanbod

Of je nu leerkracht, pedagogisch medewerker of directeur bent, bij SCHUNCK ben je van harte welkom om je leerlingen onder te dompelen in breed cultuuronderwijs. Architectuur & erfgoed, dans, mediawijsheid, kunst, muziek of taal- en leesbevordering: het onderwijsteam van SCHUNCK ontwikkelde voor al deze disciplines passende programma’s voor uiteenlopende niveaus en leeftijden.

 

Op deze pagina’s vind je een totaaloverzicht van activiteiten en programma’s die we snel voor je beschikbaar hebben. Dit noemen we ons ‘confectie’ aanbod. Dit aanbod hebben we eerder al ontwikkeld en sluit misschien wel heel goed aan bij jouw vraag of wens. Kijk dus eens op je gemak of er iets bij zit dat je aan spreekt. Dit aanbod is er niet ‘zomaar’, maar is samen met scholen ontwikkeld vanuit onze eigen specialismen en inhoudelijke expertise. In iedere activiteit of programma zijn vermogens verwerkt en we werken altijd volgens de CmK-richtlijnen (Cultuureducatie met Kwaliteit) waardoor al onze activiteiten en programma’s CmK-proof zijn. Daarnaast werken we ook altijd vanuit een duidelijke visie; door de verhalen van SCHUNCK te vertalen naar de leerling, maken we hen nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en nodigen hen uit deze met een open blik te bekijken. We geven ruimte om te experimenteren en dagen uit om creatief en kritisch na te denken. Wat ook een groot voordeel is van ons ‘confectie’ aanbod, is dat alle activiteiten en programma’s getest zijn. Je kunt dus met een gerust hart een reservering via Planned Culture doen en je weet zeker dat jij en je leerlingen een leuke, creatieve én leerzame activiteit gaan doen!

Ook voor advies, maatwerk of evenementen staat het onderwijsteam van SCHUNCK voor je klaar! Voor beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs zijn er mogelijkheden in de vorm van aanvullingen op het curriculum, stages en afstudeeropdrachten.

Neem voor al je vragen contact op met [email protected]

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen