Planned Culture - Online boeken

Vanaf het komende schooljaar hebben Vrije Akademie Parkstad (Vazom), Kasteel Hoensbroek, het Thermenmuseum, Parkstad Limburg Theaters (PLT) en SCHUNCK, in nauwe samenwerking met Pit Cultuurwijzer, de handen ineengeslagen en gaan wij gezamenlijk gebruik maken van het online planningssysteem Planned Culture Parkstad. 

Planned Culture Parkstad is een online inschrijf-, plannings- en communicatieplatform, speciaal ontwikkeld voor cultuureducatie. Het platform verbindt scholen en culturele instellingen met elkaar zodat we op een eenvoudige manier met elkaar kunnen samenwerken én communiceren.

Vanaf nu kun je dus op één plek het cultuur aanbod van ons én de andere deelnemende instellingen zien én boeken. Zo ontstaat er een compleet en actueel planningsoverzicht van alle activiteiten die je bij deze culturele instellingen in Parkstad boekt. Ditzelfde geldt ook voor ons; Wij beschikken vanaf nu altijd over actuele informatie en bijzonderheden over jouw school en klas, de planning en de bezetting.

 

Planned Culture boek nu knop

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen