Basisscholen Bovenbouw

Als basisschool lever je een onmisbare bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen op cognitief, kunstzinnig en sociaal emotioneel gebied. SCHUNCK kan hier bij helpen.

ons aanbod

Ontdekken, ontwerpen, creëren en presenteren. Dat is waar SCHUNCK de nadruk op legt. We werken met dans, theater, muziek, beeldende kunst, media, taal en poëzie en zoeken voortdurend naar interessante cross-overs tussen deze kunstdisciplines. Neem bijvoorbeeld een museumbezoek (receptief) gecombineerd met een beeldende opdracht (actief). Of een bezoek aan een muziekvoorstelling in combinatie met literatuur!
Dankzij deze cross-overs worden verbindingen gelegd, voor verdieping en verbreding.

Onze projecten dragen bij aan taal- en leesbevordering, mediawijsheid, een probleemoplossend, creatief, innovatief, communicatief en kritisch denkvermogen en het culturele bewustzijn van leerlingen.

 

Onderstaande kant-en-klaar aanbod is altijd aan te passen naar de specifieke wensen van de school of klas. Maar ook als je een totaal ander idee hebt voor een activiteit kun je contact met ons opnemen. We ontwikkelen graag met jou samen een programma dat voldoet aan de specifieke visie en doelstellingen van jouw school.

 

Voor specifieke vragen kun je altijd contact met ons opnemen. 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen