Driver's Seat

Creatief, eigenzinnig en onwijs nieuwsgierig naar de wereld van kunst en cultuur: dat zijn de leden van Driver's Seat.
Claim jij een plek bij Driver's Seat 2021/2022?
Want als Driver's Seat lid krijg je niet alleen een kijkje achter de schermen bij SCHUNCK museum, je gaat vooral zelf aan de slag.

Driver’s Seat gaat na de herfstvakantie van start, dus grijp je kans!

Wat doet Driver's Seat?

Driver’s Seat is dé jongerengroep van SCHUNCK. Deze nieuwsgierige, eigenwijze pioniers van de kunst- en cultuurwereld cureren samen exposities, doen inspiratie op tijdens excursies, bedenken en organiseren culturele activiteiten en geven gevraagd en ongevraagd advies aan SCHUNCK.
De leden van Driver’s Seat krijgen écht een plek aan tafel én ontdekken via SCHUNCK de wereld van kunst en cultuur in de regio.

Eigenwijs en creatief?  

Dan zoeken we jou…voor Driver’s Seat

  • Ben je tussen de 16-23 jaar en lijkt het je te gek om je een jaar lang bezig te houden met hedendaagse kunst?
  • Bezoek een jaar lang veel museums, leer rondleidingen geven, maak tentoonstellingen, bezoek openingen en ga met museumprofessionals in gesprek.
  • Maak nieuwe vrienden
  • En natuurlijk staat Driver’s Seat goed op je CV
  • Om de twee weken op woensdagavond tussen 18.00 – 20.00 uur kom je naar SCHUNCK
  • Je hoeft niet veel van kunst te weten, maar je moet het wel leuk vinden!

Is die ene Driver’s Seat van jou? Wil jij ook een jaar lang deze bijzondere plek achter de schermen? Meld je dan nu aan voor Driver’s Seat 2021-2022.

Claim jouw stoel

Aanmelden?
Stuur vóór 11 oktober 2021 een mail met een korte motivatie naar Simoon Hanssen via [email protected]

 

Meedoen met Driver’s Seat is gratis.
De ervaring is onbetaalbaar én onvergetelijk!

 

Dit is Driver's Seat 2020-2021

Anne

Ik ben Anne. Overdag heb ik het geluk om trainee bij de Provincie Limburg te zijn. In mijn vrije tijd klei ik billenpotjes, giet ik billenkaarsen en haak ik billenkussens. Ik identificeer mezelf als een ‘ananas hoort op pizza’ persoon.

Driver's Seat 2020-2021 Anne

Lieve

Ik ben Lieve en volgend jaar ga ik beginnen met mijn studie Art & Research. Nu neem ik alvast een kijkje achter de schermen en zit ik op de barstoel bij Driver’s Seat. Proost!

Driver's Seat 2020-2021 Lieve

Shilo

Mijn naam is Shilo. Al 20 jaar lang houd ik me met van alles bezig qua kunst. Poëzie, schilderen, tekenen, you name it, ik doe het. Ik ben enorm enthousiast om bij Drivers Seat aan de slag te gaan!
See you there!

Driver's Seat 2020-2021 Shilo

Vera

Hey! Ik ben Vera. Ik hoop in de toekomst in een oude hippiebus de wereld over te reizen, maar dat moet nog even wachten want dit jaar zit ik achter het stuur bij Driver’s Seat 😉

Driver's Seat 2020-2021

Bibi

Hoi! Ik ben Bibi 🤗. Ik houd van koeien! Wanneer het ook maar even kan ben ik in hun weiland te vinden om met ze te knuffelen 🙂 ❤️🐮 Maar voor nu omarm ik even alles wat met Driver’s Seat te maken heeft! 🙃🥳

Driver's Seat 2020-2021 _Bibi

Veerle

Hoi, ik ben Veerle. Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken, kunst te bekijken en om te tekenen. Momenteel ben ik bezig met de vooropleiding van de kunstacademie. Het liefst doe ik dit allemaal terwijl ik dans.

Dit jaar kunnen we weer verder bij Driver’s Seat en daar heb ik veel zin in!

Driver's Seat 2020-2021 Veerle

Finn

Mijn naam is Finn. Ik hou van alle vormen van kunst. Je vindt me dan ook vaker terug in musea of op concerten! Vandaar ben ik ook te vinden bij Driver’s seat!

 

Voorgaande edities

Elk schooljaar start een nieuwe editie van Driver’s Seat met telkens nieuwe thema’s die aansluiten op datgene wat er gebeurt binnen en buiten SCHUNCK. Hun frisse energie gaat als een wervelwind door de organisatie. Nieuwsgierig? Hieronder kijk je terug op voorgaande jaargangen.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen