Pit Cultuurwijzer

Groeien naar duurzaam cultuuronderwijs in Parkstad. Cultuuronderwijs met Kwaliteit (CmK) vormt creatieve en kritische volwassenen die klaar zijn voor de uitdagingen van de 21e eeuw. Dat is waar Pit Cultuurwijzer samen met professionals uit het onderwijs en het culturele veld voor gaat.

Wat is Pit Cultuurwijzer?

Pit Cultuurwijzer is het platform voor de uitvoer van de landelijke regeling Cultuureducatie mePit Cultuurwijzert Kwaliteit (CmK) voor Parkstad. Intermediairs ondersteunen het onderwijs en het culturele veld om de kwaliteit van hun cultuureducatie te verbeteren.

Op scholen wordt gewerkt met De Cultuur Loper met als doel de schooleigen visie op cultuureducatie om te zetten in beleid en concrete activiteiten. Scholen krijgen ondersteuning bij deskundigheidsbevordering en worden gestimuleerd tot het aangaan van co-creaties met het culturele veld. Door het onderwijs en het culturele veld in een netwerk samen te brengen, wordt kennis en ervaring gedeeld en worden duurzame verbindingen tot stand gebracht.

Meer informatie over De Cultuur Loper en Pit Cultuurwijzer: www.pitcultuurwijzer.nl of via [email protected].

 

Dit doet Pit Cultuurwijzer

Op de hoogte blijven?

Wil jij altijd als eerst weten waar Pit Cultuurwijzer mee bezig is? Of vind je het gewoon interessant om te weten wat er in Parkstad allemaal gebeurd rondom cultuur en educatie? Volg ons dan nu op Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar [email protected] De nieuwsbrief ontvang je één keer per twee maanden.

 

Documenten en downloads

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen