In de SCHUNCK Bibliotheken kun je altijd wegdromen in de mooiste boeken. Maar tijdens de Kinderboekenweek is dit wegdromen extra speciaal, want van 6 tot en met 17 oktober 2021 kun je Worden wat je wil! Al onze vestigingen zijn tijdens de Kinderboekenweek extra gezellig en er is véél aandacht voor de leukste kinderboeken.

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021 KBW

BoekieWoekie Festival

Op 17 oktober sluiten wij de Kinderboekenweek feestelijk af met het BoekieWoekie Festival! Tussen 13.00 en 17.00 uur kun je in het Glaspaleis in Heerlen speuren naar mensen met verschillende beroepen, meedoen met uiteenlopende workshops, een theatervoorstelling bezoeken en luisteren naar het voorlezen. Dus kom samen met je broertje, zusje, vriendjes en vriendinnetjes naar het Glaspaleis en fantaseer erop los!

 

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021

BoekieWoekie Festival - workshops

Tijdens BoekieWoekie Festival kun je deelnemen aan verschillende workshops. In iedere workshop staat een beroep centraal en vertelt iemand die dit beroep uitoefent er kort over. En daarna mag je natuurlijk zelf aan de slag om een en ander uit te proberen!

De workshops zijn onderverdeeld in 2 blokken, blok 1 van 13.00 – 14.30 uur en blok 2 van 15.30 – 16.30 uur. In ieder blok kun je deelnemen aan 2 workshops. We vragen je om je in te schrijven voor één of beide workshopblokken. Een specifieke workshop reserveren kan niet vooraf. Zodra je op 17 oktober op het BoekieWoekie Festival aan komt, kun je je bij de aanmeldtafels inschrijven voor de workshops van jouw keuze.

 

 

De workshops waaruit je kunt kiezen:

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021 KBW

BoekieWoekie Festival - doorlopend

Naast de workshops waarvoor je je per blok moet inschrijven, is er ook een doorlopend programma waar iedereen aan deel kan nemen. Hiervoor hoef je je ook niet in te schrijven. Dus schuif lekker aan en laat je verrassen!

 

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021

BoekieWoekie Festival - voorstelling Coco kan het *UITVERKOCHT*

Ga jij mee naar buiten? Naar daar waar de kriebelbeestjes wonen en vogeltjes leren vliegen? Coco is zo’n vogeltje dat net leert vliegen en hij beleeft een wel heel spannend avontuur.

Theatermaker Marianne van Houten neemt de kinderen mee door een voorstelling vol interactie, humor, geluiden, liedjes én avontuur. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en duurt 35 minuten.

De voorstelling COCO KAN HHET is uitverkocht.

 

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021 KBW

praktische informatie 

Wil je deelnemen aan één of meerdere workshops tijdens het BoekieWoekie Festival? Dan vragen we je om één of twee tijdsblokken te reserveren. Alleen kinderen hebben een eigen (gratis) ticket nodig.

Per tijdsblok kun je deelnemen aan 2 workshops. Aanmelden voor een specifieke workshop kan niet van tevoren maar pas op de dag zelf. In de Centrale hal van het het Glaspaleis kun je jouw voorkeur doorgeven bij de aanmeldtafels.
Een tijdsblok reserveren kan door op één van rode knoppen te klikken.

 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen