In de SCHUNCK Bibliotheken kun je altijd wegdromen in de mooiste boeken. Maar tijdens de Kinderboekenweek is dit wegdromen extra speciaal, want van 6 tot en met 17 oktober 2021 kun je Worden wat je wil!

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

 

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021

Activiteiten in de SCHUNCK Bibliotheken

Van 6 tot en met 17 oktober 2021 is het weer Kinderboekenweek bij SCHUNCK Bibliotheken. Er is dan in alle vestigingen vanalles te beleven voor kinderen tot 12 jaar. Kom je luisteren naar het voorlezen? Doe je mee met een workshop of kom je een extra boek lenen? Dus zet het alvast in je agenda; 6 t/m 17 oktober 2021 Kinderboekenweek!  

 

Op 17 oktober sluiten wij de Kinderboekenweek feestelijk af met het BoekieWoekie Festival! Kom in het Glaspaleis in Heerlen speuren naar mensen met verschillende beroepen, doe mee met uiteenlopende workshops, bezoek een theatervoorstelling en laat je voorlezen. Dus kom samen met je broertje, zusje, vriendjes en vriendinnetjes naar het Glaspaleis en fantaseer erop los!  

 

Het precieze programma voor de Kinderboekenweek 2021 wordt later bekend gemaakt. Houd deze pagina dus in de gaten voor meer informatie!

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021

Boekenmonster

Het duurt nog wel even voordat de Kinderboekenweek er is. Maar als je een boek leest, gaat de tijd sneller! Kom daarom nu alvast naar de bibliotheek en leen gratis de mooiste, grappigste, coolste of meest romantische boeken. En vraag dan meteen naar de folder met het boekenmonster! Knip en lijm het boekenmonster zoals aangegeven en steek het hem als boekenlegger over een hoek van je bladzijde. Zo ben je nóóit meer kwijt op welke pagina je gebleven bent. Super leuk, en super handig!  

Kinderboekenweek 2021 Boekenmonster

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen