Jaarverslag

Stichting SCHUNCK presenteert in woord en beeld haar jaarverslag.

Jaarverslag 2020

2020 was een roerig jaar, corona zorgde voor een ander verloop van het jaar dan verwacht. We moesten tot drie maal onze locaties sluiten wat een behoorlijke streep heeft getrokken door onze activiteiten en het aantal bezoekers. Desondanks zijn er ook mooie, nieuwe initiatieven ontstaan zoals de afhaalbieb, online muziek- en dansonderwijs en digitale presentaties vanuit het museum.

Neem een kijkje in onze visuele terugblik op het jaar 2020. Hierin lichten we een aantal projecten uit waaronder de lancering van ‘Vraag het aan Sjpruut’ een inloopspreekuur voor jonge ouders; Parels, een door bewoners van Parc Imstenrade gecureerde collectiepresentatie; de voorleeswedstrijd; De prijsuitreiking van The Heerlen Rooftop Project Uit je Dak, een ideeĆ«nprijsvraag uitgeschreven voor architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en designers; Souvenir, een installatie van Jan Rothuizen; en de tentoonstelling Aad de Haas – 100 jaar.

In het jaarverslag van Stichting SCHUNCK staat het bestuursverslag en de jaarrekening: Jaarverslag Stichting SCHUNCK 2020.

 

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen