EAP 2022 studenten expositie

Save the date: 18 november uitreiking Euregionale Architectuur Prijs 2023

EAP 2022 studenten expositie

De Euregionale Architectuur Prijs wordt jaarlijks toegekend aan het beste afstudeerproject van de vijf deelnemende architectuurfaculteiten in de tri-nationale Euregio Maas-Rijn: de RWTH en FH Aachen; de universiteiten Hasselt en Luik en de Academy of Architecture Maastricht. Dit jaar vindt de uitreiking van de prijs en de tentoonstelling plaats in november.  

De prijs biedt getalenteerde jonge ontwerpers een platform om hun toegang tot het professionele werkveld te vergemakkelijken. Daarnaast biedt het de Euregionale architectuuropleidingen de mogelijkheid om van elkaar te leren en de kwaliteit van hun onderwijs verder te ontwikkelen.

Uit geselecteerde afstudeerprojecten worden op zaterdag 18 november om 20:00 uur (inloop vanaf 19:00) in Hasselt de prijswinnaars en eervolle vermeldingen benoemd door een internationale vakjury. 

Tentoonstelling 33e editie EAP

Aansluitend op de prijsuitreiking vindt van 20 november t/m 15 december de bijbehorende tentoonstelling plaats bij UHasselt - Campus Diepenbeek, op werkdagen van 08:00 - 19:00 uur.

Partners coöperatieverband, naast SCHUNCK: