220 Volt En 6400 Nagi Bij Schunck

220 VOLT x 6400 NAGI x SCHUNCK

Gina en Gianni in actie bij Party of Life

De Heerlense ontwerpers 220 VOLT (Gina Lempers) en 6400 NAGI (Gianni van Kempen) hebben geïnspireerd door de expo Keith Haring: Grace House Mural speciaal voor SCHUNCK twee t-shirts ontworpen. Deze worden gepresenteerd tijdens Party of Life op 20 mei, bij SCHUNCK.

Gina en Gianni zijn jonge, lokale talenten. De designers / makers / ontwerpers doen álles zelf, want ze vinden het belangrijk om alles in eigen hand te hebben. Voor deze uitdaging zijn ze ijverig en volledig geïnspireerd door Keith Haring aan de slag gegaan met ontwerpen.

Voor het ene ontwerp lieten de designers zich inspireren door het hart; een veel gebruikt symbool door Keith Haring. In deze tijd waarin oorlog en ellende steeds dichterbij lijken te komen wilden de designers het hart als krachtig symbool van liefde centraal stellen.

Het andere ontwerp is geïnspireerd door de reis die Keith Haring en zijn werk maakten, om uiteindelijk in Heerlen uit te komen. Het resultaat van deze bijzondere samenwerking tussen SCHUNCK en de twee jonge ontwerpers wordt op 20 mei gepresenteerd tijdens Party of Life. Op deze avond zullen de ontwerpers ook een speciale zeefdruk maken, one night only! Vanaf 20 mei worden de shirts verkocht in de museumshop van SCHUNCK.