Feestelijke opening Driver's Seat X Aad de Haas

4 May 2022

Op zaterdag 30 april vond de feestelijke opening plaats van de tentoonstelling We Don’t Live Forever Anyway | Driver’s Seat x Aad de Haas x collectie SCHUNCK.  

Na een paar keer uitstel (want: corona) was het dan eindelijk zover: de Driver’s Seat-leden mochten hun eigen tentoonstelling openen voor publiek. De vreugde mocht er dan ook zijn. Met een toepasselijke snoepsnackbar en fijne dj werden groepjes genodigden in verschillende shifts door de Aad de Haas-zaal geloodst. De zaal is immers klein en de belangstelling groot.

De tien leden van de jongerendelegatie van SCHUNCK selecteerden voor deze tentoonstelling ieder twee werken uit de collectie SCHUNCK: één van Aad de Haas en één van een andere collectiekunstenaar. Ze maakten bijzondere combinaties van collectiewerken die aan hun eigen leven en gedachten zijn te koppelen. De keuzes zijn heel persoonlijk en daarmee maken de jongeren de bezoekers deelgenoot van wat zij zien en ervaren. Hun persoonlijke toelichting is te lezen in het zaalboekje, dat ze óók volledig zelf hebben geproduceerd.

De tentoonstelling is nog t/m 19 juni (gratis) te zien in de Aad de Haas zaal, van vrijdag tot en met zondag (12:00 - 17:00 uur). Bekijk alle foto's in de slider hierboven.