Schunck 2023 Drivers Seat 23 24

Kom bij Driver’s Seat 23 – 24

Gaat jouw hart sneller kloppen van cultuur in de breedste zin van het woord? Ben je eigenwijs, creatief en wel in voor een kunstzinnig avontuur? En ben je dan ook nog tussen de 16 en 23 jaar oud? Dan is Driver’s Seat 2023-2024 misschien wel wat voor jou.

Driver’s Seat is de jongerengroep van SCHUNCK

‘Creatief, eigenzinnig en onwijs nieuwsgierig naar de wereld van kunst en cultuur’: dat zijn de leden van Driver’s Seat. SCHUNCK biedt deze jongeren een plek aan tafel, de kans om mee te denken en te praten over wat er in SCHUNCK gebeurt, Heerlen en de wereld. 

Editie 2023 - 2024

Tijdens de editie 2023 – 2024 duiken de jongeren van Driver’s Seat in het werk en de tentoonstelling Levenslang van David Bade. Ze nemen een kijkje achter de schermen, voelen de kunstenaar aan de tand en leren rondleiden om zelf het publiek de tentoonstelling te laten zien. Ze verdiepen zich in de collectie SCHUNCK en laten zich op werkbezoek bij andere musea verder inspireren om ter afsluiting een eigen project op te zetten.  

Je hoeft niet veel van kunst te weten, maar je moet het wel leuk vinden!

Wanneer? 

De jongeren van Driver's Seat komen om de twee weken op woensdagavond bij elkaar van 18:00 tot 20:00 uur in het SCHUNCK Glaspaleis. We starten elk jaar na de herfstvakantie - dit jaar op 1 november - met een nieuwe groep en werken de rest van het schooljaar samen. 

Claim jouw stoel 

Klinkt dit interessant? 

Ken of ben je iemand die een plek bij Driver’s Seat móet innemen? Stuur dan vóór 24 oktober een mail naar Simoon Hanssen, via simoon.hanssen@schunck.nl. Meer lezen over Driver's Seat? Klik dan hier.

Op 1 november gaan we van start!