SCHUNCK Driver's Seat 2021-2022 groep

Meld je aan bij Driver's Seat 22/23

Creatief, eigenzinnig en onwijs nieuwsgierig naar de wereld van kunst en cultuur: dat zijn de leden van Driver's Seat. Leden krijgen niet alleen een kijkje achter de schermen bij SCHUNCK museum, ze gaan vooral zelf aan de slag.  

Meedoen met Driver’s Seat is gratis.
De ervaring is onbetaalbaar én onvergetelijk!

Driver's Seat

Driver’s Seat is dé jongerengroep van SCHUNCK. Deze nieuwsgierige, eigenwijze kunst- en cultuurpioniers maken samen exposities, doen inspiratie op tijdens excursies, bedenken en organiseren culturele activiteiten en geven gevraagd en ongevraagd advies aan SCHUNCK.

De leden van Driver’s Seat hebben écht een plek aan tafel én ontdekken via SCHUNCK de wereld van kunst en cultuur in de regio.

Wanneer?

De jongeren van Driver's Seat komen om de twee weken op woensdagavond bij elkaar van 18:00 tot 20:00 uur bij SCHUNCK. We starten elk jaar na de herfstvakantie - dit jaar op 2 november - met een nieuwe groep en werken de rest van het schooljaar samen.

Eigenwijs en creatief?
en ben je tussen de 16 en 23 jaar?

Dan zoeken we jou… voor de volgende editie van Driver’s Seat. Lijkt het jou te gek om je een jaar lang bezig te houden met hedendaagse kunst? Dan is die ene Driver’s Seat misschien van jou. 
Je hoeft niet veel van kunst te weten, maar je moet het wel leuk vinden!

Claim jouw stoel

Klinkt dit interessant?
Ken of ben je iemand die een plek bij Driver’s Seat móet innemen? 
Stuur dan vóór 28 oktober een mail naar Simoon Hanssen, via simoon.hanssen@schunck.nl, en wie weet maak jij kans op die last minute spot.
Op 2 november gaan we van start!

Meedoen met Driver’s Seat is gratis. 
De ervaring is onbetaalbaar én onvergetelijk! De leden van Driver's Seat 21/22 vertellen graag waarom.