Muna Tseng Photo+by+nan Melville+ +copy

Muna Tseng geeft uniek optreden in SCHUNCK

Foto: Nan Melville

Op dinsdag 8 maart vindt om 19:00 uur in de museumzaal een unieke - besloten - performance plaats van danser en choreograaf Muna Tseng. Keith Haring werkte met haar aan de dansvoorstelling Epochal Songs die in 1982 in New York in première ging. 

Ter ere van het 40-jarige jubileum van de voorstelling Epochal Songs zal Muna Tseng optreden in een nieuwe lichtinstallatie, ontworpen door lichtdesigner Thomas Dunn en componisten Bruce Tovsky en Tracy Wuischpard. Dit optreden vindt plaats in samenwerking met schrit_tmacher just dance! festival.

Muna Tseng.jpeg

Muna Tseng. Foto door SharomAlouf

Muna Tseng X Keith Haring

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat de twee jonge kunstenaars Muna Tseng en Keith Haring Epochal Songs creëerden. Ter gelegenheid van dit jubileum geeft Muna Tseng niet alleen een exclusief optreden bij SCHUNCK, maar realiseert ze ook - in samenwerking met theater- en lichtontwerper Thomas Dunn - een installatie die gebaseerd is op de originele dansvoorstelling.

De installatie toont een vloeiende sequentie van Keith Harings tekeningen op vierenzestig led-schermen. Bruce Tovsky en Tracy Wuischpard maakten speciaal voor deze installatie een nieuwe muziekscore.

Kijk hier voor meer informatie en de livestream.