Museumgym Schunck

*Geannuleerd* SCHUNCK doet mee aan Museum Gym

Kom in actie voor opening cultuursector en doe met ons mee!  

UPDATE: We hebben besloten te annuleren na berichtgeving van de gemeente en zien dat de gezamenlijke stem vanuit de cultuursector zijn vruchten afwerpt.

#WegensSuccesAfgelast

Lees meer > Cultuursector presenteert routekaart voor heropening (NRC, 19 januari 2022)

Wij doen mee aan de oproep van de Museumvereniging tot een sportieve actie. Dat doen we graag, dus doe met ons mee, als cultuur ook jou aan het hart gaat. Omdat SCHUNCK ook een dansschool is, was er al snel een leuk idee. Een van onze dansdocenten geeft een workshop pilates. In de museumzaal, tussen de kunst van collectietentoonstelling Smoke & Mirrors. Hoe mooi is dat!

Het protocol dat de musea – en dus ook SCHUNCK Museum - de afgelopen twee jaar ingezet hebben, garandeert een veilig bezoek. Dat is onderzocht en bewezen. Steeds hebben wij meegewerkt, meebewogen, met begrip voor de crisis waar wij als samenleving in zitten. “Samen houden we corona onder controle”, dat vraagt om solidariteit en eensgezindheid. En wil je eensgezind zijn, dan vraagt dat om duidelijk uitlegbaar, eerlijk beleid.

Hoe aanmelden:

  • Aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan (registratie verplicht)
  • Meld je aan via communicatie@schunck.nl
  • We hebben matjes, maar neem bij voorkeur je eigen matje mee

Uiteraard gelden de actuele coronaregels zijnde:

• Een mondkapje is verplicht als je rondloopt door én zit of staat in het gebouw. Uiteraard niet gedurende de pilatesles.
• Het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs is vanaf 18 jaar verplicht bij de beoefening van kunst- en cultuur binnen en buiten.
• 1,5 meter afstand houden is verplicht.
• Kom niet als je klachten het en/of bij een positieve coronatest