SCHUNCK Keith Haring sponsoravond 1

Sponsoravond Keith Haring: Grace House Mural

Op donderdagavond 2 juni vond bij SCHUNCK een feestelijke avond plaats om onze sponsoren en partners bij de tentoonstelling ‘Keith Haring: Grace House Mural’ te bedanken.  

Mede dankzij onze partners en sponsoren hebben al meer dan duizend kinderen uit het speciaal, primair en voortgezet onderwijs kennis kunnen maken met het werk van deze wereldberoemde kunstenaar. Niet alleen jongeren, maar ook al vele volwassenen Keith Haring fans wisten de weg te vinden naar onze unieke tentoonstelling.

Tijdens deze bijzondere avond kregen onze partners toegang tot de tentoonstelling, en een toelichting vanuit curator Cynthia Jordens, plus een lezing van vriend van Keith Haring, Jan Rothuizen. De avond vond plaats in het sfeervolle auditorium, de ruime locatie met filmzaal op de vijfde verdieping van SCHUNCK, die wederom bewees een uitgelezen plek te zijn voor events, lezingen en (netwerk)borrels. Er werd genoten van het indrukwekkende uitzicht over de stad, helemaal tot aan de grenzen van het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. De goed verzorgde catering was in handen van Brasserie Mijn Streek.

SCHUNCK Keith Haring sponsoravond 2
SCHUNCK Keith Haring sponsoravond 3

Auditorium

Ook interesse in een evenement in het auditorium van SCHUNCK? Kijk dan hier naar de mogelijkheden.