'U bevindt zich hier' vanaf 3 oktober tijdelijk niet te zien

27 Sep 2022

Op de vide (+1) in de hal van het Glaspaleis kun je doorlopend 'U bevindt zich hier' bekijken, een semi-permanente presentatie over de geschiedenis van het Glaspaleis. Vanaf 3 oktober zal deze tentoonstelling tijdelijk sluiten.

'U bevindt zich hier' is een presentatie over de geschiedenis van het Glaspaleis. Het vertelt het verhaal over het Glaspaleis, over de architectuur en over de verschillende invullingen door de jaren heen. Aan de hand van foto’s, teksten archiefmateriaal en objecten krijgt de bezoeker inzicht in de historie van het iconische gebouw. Voor de tentoonstellingsvormgeving werkt SCHUNCK samen met Paulien Berendsen, Studio Parade.

De tentoonstelling wordt gerealiseerd in een co-productie van SCHUNCK met Rijckheyt, centrum voor regionale geschiedenis, en is voor een langere periode op de vide in de hal van het Glaspaleis te bezoeken. Er zijn onder andere foto’s, documenten en objecten uit alle verschillende perioden van het bestaan van het Glaspaleis te zien. Aangevuld met video- en geluidsfragmenten.

Voorlopig laatste kans

De tentoonstelling is voorlopig alleen nog deze week te zien, er komt tijdelijk ander moois voor in de plaats. Begin volgend jaar is hij weer terug. Dus: wil je het nog zien, kom dan deze week nog langs!