Musical Op Stelten

Musical Unlimited presenteert ‘Musical op Stelten!’

Musical Unlimited brengt op 4 juni 2023 om 14:00 uur hun zelfgemaakte musical ten tonele in Cultuurhuis Heerlen. 

Waar

Cultuurhuis Heerlen

Prijs

€ 11,50

De Musical Unlimited sterren brengen op 4 juni 2023 een nieuwe voorstelling ten tonele. Kom jij ook kijken? 

Musical Unlimited

Musical Unlimited is een musicalgroep bestaande uit enthousiaste jongeren met een beperking die ieder jaar weer een swingende en hartverwarmende musical op de planken brengt. Al jaren brengen de musicalsterren van Musical Unlimited verschillende bestaande musicals ten tonele.

Dit jaar is de voorstelling extra speciaal! Ze hebben namelijk samen met hun begeleiders zelf een musical gemaakt. Deze ‘Musical op Stelten!’ is een komische muzikale voorstelling voor jong en oud. Alle ingrediënten die in een musical horen zitten erin: humor, liefde, jaloezie en wraak.

een eigentijds verhaal

‘Musical op Stelten!’ is een verhaal over een noodlijdend theatergezelschap. De regisseur heeft het plan om met het wereldberoemde stuk ‘Romeo en Julia’ zoveel mogelijk publiek te trekken. In tijden van bezuinigingen is er helaas geen geld voor decors, kostuums, de nodige reparaties aan het theater en voor de spelers. Het doek lijkt te vallen, maar dan is daar een redder in nood. Lukt het de regisseur om zijn stuk op de planken te krijgen, en tegen welke prijs?

Kom erachter tijdens de voorstelling op zondag 4 juni in Cultuurhuis Heerlen! Bestel je tickets via onderstaande knop.

160148DANISILVIA-MDOPENDAG2022