SCHUNCK Academy Showcase-13

*GEANNULEERD* SCHUNCK Academy Showcase

De SCHUNCK Academy lichting 2023-2024 verzorgt op zondag 16 juni een showcase in de Nieuwe Nor in Heerlen. 

Waar

Poppodium Nieuwe Nor

Prijs

€ 5,- (incl. consumptie)

Helaas is de SCHUNCK Academy Showcase geannuleerd. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum voor dit concert. Heb jij al een ticket gekocht? Onze medewerkers zullen z.s.m. contact met je opnemen. 

In intieme setting presenteren de cursisten hun muzikale talenten. SCHUNCK Academy bestaat uit twee opleidingsprogramma's voor muzikanten en zangers die mogelijk een professionele toekomst in muziek nastreven. De tien cursisten volgen de Vooropleiding Muziek of MusicLAB, waar ze hun vaardigheden onder begeleiding van SCHUNCK-coaches ontwikkelen.

Showcase in de Nieuwe Nor

In de Nieuwe Nor neemt de band van Schunck Academy je mee op een muzikaal avontuur. Bereid je voor op een reis door een breed scala aan muziekstijlen, uitgevoerd door een unieke samenstelling van getalenteerde muzikanten. De Nieuwe Nor is een platform voor het beleven en vernieuwen van populaire cultuur in Parkstad. 

De band bestaat uit een drummer, een bassist, twee gitaristen, een ukelele-speler, een pianist, een violist en twee zangeressen. Ze presenteren hun repertoire niet alleen met de gehele bezetting, maar laten je ook genieten van intieme uitvoeringen in kleinere ensembles. 

SCHUNCK Academy speelt verschillende genres

Met deze bijzondere combinatie van instrumentalisten presenteren ze een rijke variëteit aan genres en sferen, variërend van zacht naar hard, intiem naar krachtig, klein naar groots en van elektrisch naar akoestisch. 

Op het programma staan nummers zoals 'Bohemian Rhapsody' van Queen, '21st Century Schizoid Man' van King Crimson, 'Pathétique' van Beethoven, 'Dean Town' van Vulfpeck, en 'Georgia On My Mind' van Ray Charles. Daarnaast kun je genieten van muziek van artiesten als Jamiroquai, Adele, Evita, Sara Bareilles, Rage Against The Machine, Linkin Park en Evanescence. 

Kom en ervaar een middag vol muzikale verrassingen en onvergetelijke momenten. 

SCHUNCK Academy Showcase-06

Credits: Jonathan Widdershoven

Ben jij net zo enthousiast als wij en benieuwd wat deze cursisten in hun mars hebben? Koop je tickets dan via onderstaande knop. Tickets kosten € 5,- (incl. consumptie). Poppodium Nieuwe Nor is gelegen aan Pancratiusstraat 30, 6411KC in Heerlen.

SCHUNCK Academy Showcase-08

Credits: Jonathan Widdershoven