Dwarsfluit

  Categorie: Hafa, Jongeren, Kinderen, Muziekles, Ouderen, Volwassenen

  Aanvragen inschrijfformulier

  Gegevens

   

  In klassieke en popmuziek speelt de dwarsfluit een prominente rol!

  Even een weetje. Hoewel de meeste dwarsfluiten van metaal zijn gemaakt, is de dwarsfluit van oorsprong een houten blaasinstrument zonder kleppen!

  Instrument

  Wat opvalt aan een dwarsfluit is de heldere, warme klank. Omdat de dwarsfluit bij uitstek is geschikt om samen te spelen, kom je hem in kleine en grote ensembles en orkesten tegen. Of het nu om klassieke of popmuziek gaat; de dwarsfluit past overal! Ook in een harmonie speelt de dwarsfluit een belangrijke rol.

  Hafa

  Dwarsfluit leren spelen kun je ook als je lid bent van een vereniging. Je volgt dan de landelijke erkende Hafa-opleiding.Wil je deze erkende opleiding volgen? Meld je dan aan via je vereniging. Er gelden dan ook aangepaste les tarieven. Je vereniging kan je hier alles over vertellen.

  Samenspel

  Bij SCHUNCK houden we van verbinden, want samen met anderen muziek maken is gewoon heel erg leuk! Samen musiceren doe je bijvoorbeeld in een band, of in een duo-, trio- of kwartetles.

  Tarieven en praktische informatie

  Op de pagina Praktische informatie staan onze actuele lesgeldtarieven vermeld.  Daarnaast is daar ook informatie opgenomen over betalingsmogelijkheden, kortingsregelingen en het vakantierooster.

  Up to date blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Weten waar je SCHUNCK vindt?

  SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

  Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen