Keyboards

  Categorie: Jongeren, Kinderen, Muziekles, Ouderen, Volwassenen

  Aanvragen inschrijfformulier

  Gegevens

   

  Onder de noemer 'keyboards' vallen verschillende elektronische toetsinstrumenten.

  Instrument

  We onderscheiden onder andere het keyboard, de synthesizer, het elektronisch orgel en de digitale piano. Een keyboard wordt vooral gebruikt in popbands en in grotere orkesten, maar ook als begeleiding voor solisten. Wist je trouwens dat een keyboard een heel handig en veelzijdig instrument is?

  Dit komt omdat je met behulp van samples andere instrumenten perfect kunt nabootsen. Super toch! Door middel van midi kun je met een keyboard zelfs je eigen opnames maken. In de lessen wordt veel aandacht besteed aan akkoordenleer, begeleidingen, improvisaties, samenspel, maar ook aan het leren spelen van de (pop)songs die jij graag hoort.

  Les

  Om je eigen smaak te ontwikkelen, maak je kennis met verschillende muziekstijlen. Maar ook kun je zelf gekozen muziekstukken meenemen naar de les, waar we mee aan de slag gaan.

  Je kunt alleen les krijgen, maar ook samen met anderen. Het is belangrijk dat je in het begin meedoet in een groepsles. Door samen te spelen leer je veel van elkaar en dat is de basis voor het samen muziek maken! Op ons verlanglijstje staat de oprichting van een eigen keyboard-ensemble, maar alleen bij voldoende spelers.

   

  Bij SCHUNCK houden we van verbinden, want samen met anderen muziek maken is gewoon heel erg leuk! Samen musiceren doe je bijvoorbeeld in een band, of in een duo-, trio- of kwartetles.

  Tarieven en praktische informatie

  Op de pagina Praktische informatie staan onze actuele lesgeldtarieven vermeld.  Daarnaast is daar ook informatie opgenomen over betalingsmogelijkheden, kortingsregelingen en het vakantierooster.

  Docenten

  Up to date blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Weten waar je SCHUNCK vindt?

  SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

  Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen