Klarinet

  Categorie: Hafa, Jongeren, Kinderen, Muziekles, Ouderen, Volwassenen

  Aanvragen inschrijfformulier

  Gegevens

   

  De klarinet komt uit een heel omvangrijke familie! Niet zozeer in soorten, maar wel in maten.

  Instrument

  Weet je wat ook zo leuk is aan de klarinet? Hij is overal inzetbaar. Of het nu gaat om klassiek, Hafa-repertoire, soloconcerten, Jazz, Pop of Klezmer. Ook de mogelijkheden om samen te spelen zijn legio.

  De klarinet is een houten blaasinstrument en speelt een belangrijke rol in onder meer harmonie-orkesten. Typerend voor de klarinet is de aparte, warme klank die je krijgt door het aanblazen van een enkelvoudig riet met een mondstuk. Naast de ‘gewone’ klarinet, maken ook de Es-klarinet, de alt- , de bas- en de contrabasklarinet deel uit van de familie.

  Samenspel

  De meest gebruikte klarinet is de Bes-klarinet. Bij zeer jonge leerlingen gaan we aan de slag met de kleinere Es-klarinet. Bij beginnende leerlingen heeft de groepsles de voorkeur, maar individuele les is ook mogelijk.

  Bij SCHUNCK houden we van verbinden, want samen met anderen muziek maken is gewoon heel erg leuk! Samen musiceren doe je bijvoorbeeld in een band, of in een duo-, trio- of kwartetles.

  Hafa

  Ben je lid van een vereniging, dan kun je ook de landelijke Hafa-opleiding volgen. Wil je deze erkende opleiding volgen? Meld je dan aan via je vereniging. Er gelden dan ook aangepaste les tarieven. Je vereniging kan je hier alles over vertellen.

  Tarieven en praktische informatie

  Op de pagina Praktische informatie staan onze actuele lesgeldtarieven vermeld.  Daarnaast is daar ook informatie opgenomen over betalingsmogelijkheden, kortingsregelingen en het vakantierooster.

  Up to date blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Weten waar je SCHUNCK vindt?

  SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

  Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen