Piano

  Categorie: Jongeren, Kinderen, Muziekles, Ouderen, Volwassenen

  Aanvragen inschrijfformulier

  Gegevens

   

  De piano blinkt uit door zijn veelzijdig karakter. Een piano is niet alleen een toetseninstrument, maar ook een slag- en snaarinstrument.

  Les

  Er is veel bijzondere muziek voor piano geschreven. Het maakt niet uit welke muzieksoort je voorkeur heeft, op een piano kun je vrijwel alle stijlen spelen. Wij helpen je de grote variatie aan pianomuziek te begrijpen door gebruik te maken van luistervoorbeelden en een beetje muziekgeschiedenis in de les, zodat je ook het verhaal achter de noten ervaart.

   

  Samenspel

  Piano speel je alleen òf met z’n tweetjes. Het is ook super om samen met andere instrumenten muziek te maken. Wat voor jou mogelijk is op een piano, dat bepaal je zelf. Je moet thuis wel een piano hebben om op te oefenen.

  Bij SCHUNCK houden we van verbinden, want samen met anderen muziek maken is gewoon heel erg leuk! Samen musiceren doe je bijvoorbeeld in een band, of in een duo-, trio- of kwartetles.

  Speel je liever pop-of rockmuziek? Dat kan ook! Kies voor de lessen muziek/pop of rock/piano.

  Tarieven en praktische informatie

  Op de pagina Praktische informatie staan onze actuele lesgeldtarieven vermeld.  Daarnaast is daar ook informatie opgenomen over betalingsmogelijkheden, kortingsregelingen en het vakantierooster.

  Up to date blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Weten waar je SCHUNCK vindt?

  SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

  Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen