Saxofoon

  Categorie: Hafa, Jongeren, Kinderen, Muziekles, Ouderen, Volwassenen

  Aanvragen inschrijfformulier

  Gegevens

   

  De saxofoon is een heel populair instrument én breed inzetbaar, in zowel klassiek, pop of jazz.

  Instrument

  Een unieke eigen stijl ontwikkelen kan heel goed bij de saxofoon. Het is wel belangrijk een sax te kiezen die bij je past. Je hebt de keus uit de sopraan, alt, tenor, bariton en zelfs bassaxofoon. In de les komt een breed repertoire aan bod. Dat doen we omdat vrijwel alle muziek voor saxofoon geschikt is.

  Samenspel

  Het zou natuurlijk fantastisch zijn om in een saxofoonkwartet te kunnen spelen, want dan heb je het hele kleurenpalet van de familie sax bij elkaar. De saxofoon leent zich met name prima voor samenspel in onder meer big band, combo, harmonie en fanfare of in een duo-, trio- of kwartetles!

  Hafa

  Ben je lid van een muziekvereniging, dan volg je de landelijke erkende Hafa opleiding. Wil je deze opleiding volgen? Meld je dan aan via je vereniging. Er gelden dan ook aangepaste les tarieven. Je vereniging kan je hier alles over vertellen.

  Tarieven en praktische informatie

  Op de pagina Praktische informatie staan onze actuele lesgeldtarieven vermeld.  Daarnaast is daar ook informatie opgenomen over betalingsmogelijkheden, kortingsregelingen en het vakantierooster.

  Up to date blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Weten waar je SCHUNCK vindt?

  SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

  Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen