Viool

  Categorie: Educatie, Jongeren, Kinderen, Muziek, Muziekles, Ouderen, Volwassenen

  Aanvragen inschrijfformulier

  Gegevens

   

  De viool is echt zo’n instrument, waar je helemaal je gevoel in kwijt kan.

  Instrument

  Een prima leeftijd om met vioolles te beginnen is zo rond je zesde, maar later kan natuurlijk ook. Gehoor, gevoel, handigheid en geduld spelen een belangrijke rol bij de vioolstudie. Studeer je op z’n minst 5 dagen per week, dan merk je meteen dat je vooruit gaat.

  Violen zijn er in allerlei maten, van 16e tot 4/4.

  Les

  Bij SCHUNCK zijn we voorstander van individueel lesgeven, zodat jij alle aandacht krijgt. Groepslessen vinden we ook belangrijk, zeker als het op samenspelen aankomt.

  Bij vioollessen gaan we uit van een klassieke opleiding. Dit heeft vooral met instrumentbeheersing te maken. Van daaruit kun je namelijk vrij gemakkelijk voor andere muzieksoorten kiezen, bijvoorbeeld licht klassiek, pop en folk.

  Samenspel

  Ook houden we bij SCHUNCK van verbinden, want samen met anderen muziek maken is gewoon heel erg leuk! Samen musiceren doe je bijvoorbeeld in een band, of in een duo-, trio- of kwartetles. Ook kun je na verloop van tijd aan een strijkersensemble deelnemen.

  Tarieven en praktische informatie

  Op de pagina Praktische informatie staan onze actuele lesgeldtarieven vermeld.  Daarnaast is daar ook informatie opgenomen over betalingsmogelijkheden, kortingsregelingen en het vakantierooster.

  Up to date blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Weten waar je SCHUNCK vindt?

  SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

  Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen