Luistercursus

  Categorie: Jongeren, Muziekles, Volwassenen

  Aanvragen inschrijfformulier

  Gegevens

   

  De luistercursus neemt u mee op reis door de fascinerende wereld van de klassieke muziek!

  Wat gaan we doen?

  Aan de hand van luister -en beeldmateriaal krijgt u uitleg over het ontstaan van het fenomeen klassieke muziek, vanaf Middeleeuwen tot vandaag de dag. Componisten passeren de revue; musici, dirigenten en kunstkenners komen aan het woord. Ook worden cross-overs gemaakt met andere kunstvormen als beeldende kunst en literatuur. Daarnaast speelt docente Mirjam Erkens in op de actualiteit: herdenkingsjaren van componisten, geboorte en overlijden van de ‘Groten der aarde’ komen uitgebreid ter sprake tijdens de lessen. Het bezoeken van muziekvoorstellingen in onder andere ons mooie Parkstadtheater  is een welkome aanvulling op het lesprogramma! Niets is namelijk zo mooi als het ervaren van livemuziek!
  Geniet van al het moois dat de wereld van de klassieke muziek te bieden heeft in de prachtige ambiance van het SCHUNCK Glaspaleis!

  De cursus vereist geen voorkennis en er wordt geen examen afgenomen.
  19 lessen van 2 uur, 1 x per 14 dagen / SCHUNCK Glaspaleis

  Tarieven en praktische informatie

  Op de pagina Praktische informatie staan onze actuele lesgeldtarieven vermeld.  Daarnaast is daar ook informatie opgenomen over betalingsmogelijkheden, kortingsregelingen en het vakantierooster.

  Up to date blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Weten waar je SCHUNCK vindt?

  SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

  Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen