Coronaversoepelingen vanaf 26 juni

24-06-2021

Beste SCHUNCK bezoeker,

SCHUNCK is gelukkig alweer een tijdje geopend en vanaf zaterdag 26 juni volgen er nog meer versoepelingen. Een goed vooruitzicht! In algemene zin betekent het dat een bezoek aan SCHUNCK minder restricties kent, mondkapjes zijn bijvoorbeeld niet meer verplicht, je hoeft niet meer te reserveren voor een bezoek aan het museum en alle lessen en cursussen zijn weer toegankelijk. Hieronder lees je per organisatieonderdeel wat de versoepelingen inhouden.

De basisregels van de overheid blijven van toepassing:
- Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt de 1,5 meter afstand tot elkaar. Voor kinderen en jongeren tot 17 jaar is dit niet aan de orde.
- Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis.
- Je wast vaak je handen en je hoest en niest in je elleboog.

Met vriendelijke groet,
SCHUNCK

maatregelen per organisatieonderdeel:

Muziek & Dans

Sinds 26 juni kun je bij SCHUNCK op nagenoeg de ‘oude’ manier muziek-en danslessen volgen. Met de nieuwe versoepelingen mogen we weer zingen, blaasinstrumenten gebruiken, en groepslessen en repetities in groepsverband voor alle leeftijden organiseren. Het enige waar we je aandacht voor vragen is 1,5 meter afstand te houden van elkaar/ de docent als je 18 jaar of ouder bent, tenzij dit niet mogelijk is bij de uitoefening van muziek / dans.

 

Bibliotheek

Sinds 26 juni zijn er versoepelingen bij onze bibliotheekvestigingen, waardoor activiteiten in de vestigingen weer worden opgestart. De rijksoverheid stelt wel een maximaal aantal bezoekers van 1 persoon per 5 m2. Bezoekers van 18 jaar en ouder houden 1,5 meter afstand tot elkaar.

Bij een verblijf aan de bibliotheek is registratie verplicht bij binnenkomst, dit ten behoeve van de mogelijke uitvoering van bron- en contactopsporing door de gemeentelijke gezondheidsdienst. Dit geldt alleen bij een verblijf in de bibliotheek, niet als je een boek komt halen, uitzoeken of terugbrengen.

Studieplekken 1e etage Glaspaleis
De studieplekken op de 1e etage van het Glaspaleis zijn weer geopend. In verband met de 1,5 meter afstand is het aantal werkplekken gelimiteerd.

Activiteiten
Alle activiteiten worden weer opgestart. Houd onze agenda in de gaten!

 

 

Museum

Sinds zaterdag 26 juni is het niet meer nodig om uw bezoek aan het museum vooraf te reserveren. U bent ook niet meer gebonden aan een tijdslot maar kunt ons weer bezoeken op het moment dat u wenst. Mondkapjes zijn niet meer verplicht. We vragen alle volwassenen van 18 jaar en ouder wel nog rekening te houden met de 1,5 meter afstand tot elkaar.

Benieuwd naar onze programmering? Bekijk de agenda hier.

Wilt u een kaartje kopen voor de tentoonstelling  Landscape Works with Piet Oudolf & LOLA: In search of Sharawadgi? Klik dan hier.

Educatie

Schoolbezoeken zijn weer mogelijk sinds 26 juni, neem contact met ons op voor de mogelijkheden: [email protected].

Cursussen, lezingen en rondleidingen mogen weer sinds 26 juni. Houd hiervoor onze agenda in de gaten!

Commerciële verhuur

Het boeken van ruimtes in het Glaspaleis is weer mogelijk. Neem contact op met Sandra Roemen voor de mogelijkheden, of bekijk hier alvast een aantal van onze ruimtes.

Horeca

In het Glaspaleis vind je behalve SCHUNCK ook Bagels & Beans en Brasserie Mijn Streek. Beide zijn weer geopend, kijk voor het aanbod, bestellen en reserveren op bestel.bagelsbeans.nl of www.mijn-streek.nl

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen