Extra activiteiten voor het hele gezin bij SCHUNCK deze zomer

29-07-2020

Op reis door het Glaspaleis-speurtocht, op ontdekking door het centrum van Heerlen, workshops, knutselen, voorlezen, zomertheater en nog veel meer.

Blijf je thuis deze zomer? In de eigen regio is er genoeg te beleven. Zeker ook bij SCHUNCK. Ga er dus lekker met het hele gezin op uit en ontdek nieuwe dingen die altijd al in de buurt waren!

Alle jonge en oude(re) ‘in-de-buurt-blijvers’ kunnen deze zomer samen een spannende route door Heerlen lopen. Met deze route kom je op plekken in Heerlen waar je misschien wel al eens geweest bent, maar die je waarschijnlijk nog nooit écht gezien hebt. Lukt het om alle vragen te beantwoorden? Ga je liever onder leiding van een gids op pad? Ook dat kan. Met de gratis rondleiding ‘Door de jojostad’ laten we je Heerlen zien door de ogen van kunstenaar Jan Rothuizen.

Is het weer even wat minder en zoek je een activiteit om met het hele gezin binnen te doen? Kom dan eens naar het Glaspaleis. Met de familiespeurtocht ‘Op reis door het Glaspaleis’ ontdek je het Glaspaleis op een heel andere manier. Het doel is om de code te kraken en de kluis te openen.

Verspreid door het gebouw zijn er ook verschillende tentoonstellingen die je kunt bekijken.

Ben je liever creatief bezig? In de verschillende vestigingen van SCHUNCK kun je deze zomerweken terecht voor leuke activiteiten zoals knutselen, zomertheater, voorlezen en verschillende workshops.

Kortom, een zomer vol uitdagingen en ontdekkingen. Meer informatie is te vinden op schunck.nl/gezinsuitjes

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen