SCHUNCK Gastvrouwen En Heren Bibliotheek Linda Wingen

Gastvrouwen en -heren bibliotheek

SCHUNCK zoekt vrijwilligers voor onze bibliotheken Glaspaleis, Heerlerbaan en Heerlerheide. 

Vind jij het leuk om in contact te komen met mensen en ze persoonlijk op weg te helpen in onze bibliotheek, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je ontvangt bezoekers op je eigen charmante wijze en wijst ze de weg in de bibliotheek. Eenvoudige vragen beantwoord je zelf en bij inhoudelijke vragen verwijs je door naar een bibliotheek-collega. Je helpt bij het sorteren en opruimen van boeken en andere media.

Jouw profiel

In de eerste plaats houd je van mensen en begrijp je wat klantvriendelijkheid inhoudt. Je ziet er verzorgd en representatief uit en je bent communicatief vaardig. Zelf kom je ook graag in de bibliotheek en hou je van lezen. Daarnaast heeft de digitale wereld geen geheimen voor jou, je weet hoe een smartphone werkt, je vindt wat je zoekt via Google en je typt moeiteloos in foutloos Nederlands een brief in Word. Mbo-niveau is mooi meegenomen, maar enthousiasme en hart voor onze gasten vinden we nóg belangrijker.

SCHUNCK Vrijwilliger Lonne Vinken

Wat bieden wij?

  • Leuke collega’s en leuke klanten van 0 tot 100 jaar.
  • De mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Breid je netwerk uit!
  • Training en professionele begeleiding, je wordt dus niet in het diepe gegooid.
  • Werken in een inspirerende omgeving.
  • Een gratis bibliotheek-abonnement en een eindejaarattentie.
  • Je bent via SCHUNCK WA verzekerd. 

gevraagde inzet in tijd

  • Je bent minimaal één dagdeel per week beschikbaar voor minimaal zes maanden (dagdeel 8.30 tot 13.00 uur en/of van 12.30 tot 17.00 uur).
  • Onze voorkeur gaat uit naar gastvrouwen en -heren die wonen in de wijk van één van onze vestigingen en de lokale gemeenschap een warm hart toedragen. 

Interesse?

Mail je motivatie en cv naar bibliotheek@schunck.nl onder vermelding van 'Vrijwilliger gastvrouw/gastheer SCHUNCK Bibliotheek'.