Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van de rechtspersoonlijkheid bezittende stichting Stichting SCHUNCK*, gevestigd te Heerlen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64162028, hierna te noemen: “SCHUNCK*”

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: info@SCHUNCK.nl. U kunt ons ook bereiken via post:

Stichting SCHUNCK*

t.a.v. de Directie

Bongerd 18

6411 JM  Heerlen

 

SCHUNCK* verwerkt persoonsgegevens in de zin van artikel 4 AVG.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee direct of indirect natuurlijke personen kunnen worden geïdentificeerd.

 

SCHUNCK* gebruikt:

 

  • Voor het aangaan van een lidmaatschap en/of het afsluiten van een abonnement en/of het volgen van een workshop, alsmede de daarmee verband houdende administratie:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw geboortedatum;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

Deze gegevens heeft SCHUNCK* nodig voor de uitvoering van de met u aan te sluiten of uit te voeren overeenkomst. De grondslag van deze verwerking is dan ook de uitvoering van de overeenkomst (art. 6 lid 1 sub b AVG).

 

Deze gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

  • Voor de goede werking van haar website SCHUNCK.nl, gebruikt SCHUNCK* cookies.

 

SCHUNCK* gebruikt zogenaamde “session cookies” en “storage cookies” om de website goed te laten werken.

SCHUNCK* registreert niet het IP adres van de bezoeker (IP-anonimisatie via Google Analytics).

 

Zo er derhalve al sprake is van verwerking van persoonsgegevens, is grondslag van deze verwerking dat zij noodzakelijk is voor de behartiging van de belangen van SCHUNCK* als bedoeld in art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging).

 

 

  • Voor het kopen van een e-ticket:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

De grondslag van deze verwerking is uw toestemming, alsook de uitvoering van de overeenkomst, alsook de noodzakelijkheid van art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging). Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

  • Voor het kopen van een “papieren” ticket, indien en voorzover u via pin betaalt:
  • Uw naam;
  • Uw bankgegevens;
  • Uw betaalgegevens.

 

De grondslag van deze verwerking is de uitvoering van de overeenkomst.

De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

Voor iedere gegevensverwerking geldt dat u de navolgende rechten heeft:

 

1.

Inzage in en rectificatie of wissing van de persoonsgegevens of beperking van de verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

 

2.

Het recht om, daar waar de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, deze toestemming te allen tijde in te trekken. U kunt de toestemming intrekken door dit mede te delen via mail of brief (voor de contactgegevens, zie hierboven). SCHUNCK* behoudt zich het recht voor te verifiëren of de mededeling tot intrekking van toestemming wel van u afkomstig is.

 

3.

Indien u een klacht heeft over de gegevensverwerking door SCHUNCK* kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie vindt u op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

4.

U heeft het recht om van SCHUNCK* uitsluitsel te krijgen over het al dan niet verwerken van u betreffende persoonsgegevens en, indien SCHUNCK* uw persoonsgegevens verwerkt, op inzage van de door SCHUNCK* geadministreerde persoonsgegevens en van de informatie als bedoeld in art. 15 AVG, alsook het recht om een kopie te verkrijgen  van uw persoonsgegevens die door SCHUNCK* worden verwerkt.

 

5.

U heeft het recht om van SCHUNCK* onverwijld rectificatie te verkrijgen van u betreffende onjuiste en/of onvolledige persoonsgegevens, een en ander als bedoeld in art. 16 AVG.

 

6.

U heeft de rechten als bedoeld in de artikelen  17 AVG (recht op vergetelheid), 18 AVG (recht op beperking van verwerking), 19 AVG (kennisgevingsplicht van SCHUNCK* inzake rectificatie, wissing of beperking), 20 AVG (recht op overdraagbaarheid van gegevens), 21 AVG (recht van bezwaar) en 22  AVG (het recht niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde verwerking).

 

7.

U heeft het recht om, ingeval van een datalek dat waarschijnlijk een hoog risico inhoudt voor uw rechten en vrijheden, onverwijld door SCHUNCK* medegedeeld te krijgen de inbreuk in verband met persoonsgegevens, indien en voorzover zulks is vereist op basis van art. 34 AVG.

 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Twitter

  • RT @WiertzCompany: Wiertz Company is partner van de tentoonstelling ‘Basquiat, The Artist and His New York Scene’ in @SCHUNCKnews . Roger H…

    @SCHUNCKnews

  • RT @Zuiderlucht: Deze maand @SCHUNCKnews #Heerlen: 'Aad de Haas: Weet je nog?' Kinderen van de kunstenaar maakten een selectie uit de Aad d…

    @SCHUNCKnews

  • RT @VimaHerbe: L1 Cultuurcafé: Wereldwijde belangstelling voor tentoonstelling Basquiat @SchunckNews in Heerlen #L1

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @petermoors: Vanavond @SCHUNCKnews #Basquiat the artist and his New York scene! https://t.co/0RQ8ixsFTH

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @vegaline73: ‘i can’t show you in a galery because you don’t have any painting‘ vertoning ‘basquiat’ (1996, biopic/drama) in @SCHUNCKnew…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @DPijler: REMINDER PIJLERLEZING #ARMOEDE EN #LAAGGELETTERDHEID. #GRATISTOEGANG #IEDEREENISWELKOM #6NOVEMBER @SCHUNCKnews. Bekijk de uit…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @MaandvdGesch: De #ReizendeReporters zijn weer op pad! Vanavond waren Bas en Rachelle bij Parkstad in Opstand in Heerlen. @HistorischGou…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @MaandvdGesch: De Heerlenaar blijkt een opstandig type mits aangevoerd door een bezielde leider, zagen #ReizendeReporters Bas en Rachell…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @ROBinREGENTAG: Twittert officieel een consult beeldende kunst en workshop 'décollage' te mogen verzorgen voor @HuisvdKunsten tijdens de…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @MuseaBrugge: We wisten het al altijd: kunst is goed voor je! via @HLN_BE

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @VimaHerbe: Cultuurcentrum Schunck in Heerlen pakt uit met expositie Basquiat via @delimburger

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @petjeafzuidlimb: PETJE AF DAG! Vandaag startte het Blok: #Gezondheidzorg door Carina bij #Plinthos in Sweikhuizen en op onze nieuwe loc…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Nog 2 nachtjes slapen en dan #gehtslos #plt #wonderfultown #musical #heerlen

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @VimaHerbe: Jongeren gezocht om Basquiat-kostuum te maken voor opening #expositie @Schuncknews via @delimburger

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @HansHagenNL: Bijna Kinderboekenweek. Ik zal het even samenvatten: lees zelf, lees samen, lees voor!

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Met dank aan @heerlen heele voor deze mooie historische foto. #glaspaleis #jarendertig #heerlen https://t.co/crP2vLYY74

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @HSuilen: Goede aftrap van de week van de cultuureducatie in Limburg. Vandaag samen met @hans_teunissen een bezoek gebracht aan het @Ne…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Meer info

    @SCHUNCKnews

Facebook

Facebook laden...

Weten waar je SCHUNCK* vindt

Schunck* is te vinden op6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen