Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van de rechtspersoonlijkheid bezittende stichting Stichting SCHUNCK*, gevestigd te Heerlen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64162028, hierna te noemen: “SCHUNCK*”

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: info@SCHUNCK.nl. U kunt ons ook bereiken via post:

Stichting SCHUNCK*

t.a.v. de Directie

Bongerd 18

6411 JM  Heerlen

 

SCHUNCK* verwerkt persoonsgegevens in de zin van artikel 4 AVG.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee direct of indirect natuurlijke personen kunnen worden geïdentificeerd.

 

SCHUNCK* gebruikt:

 

  • Voor het aangaan van een lidmaatschap en/of het afsluiten van een abonnement en/of het volgen van een workshop, alsmede de daarmee verband houdende administratie:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw geboortedatum;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

Deze gegevens heeft SCHUNCK* nodig voor de uitvoering van de met u aan te sluiten of uit te voeren overeenkomst. De grondslag van deze verwerking is dan ook de uitvoering van de overeenkomst (art. 6 lid 1 sub b AVG).

 

Deze gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

  • Voor de goede werking van haar website SCHUNCK.nl, gebruikt SCHUNCK* cookies.

 

SCHUNCK* gebruikt zogenaamde “session cookies” en “storage cookies” om de website goed te laten werken.

SCHUNCK* registreert niet het IP adres van de bezoeker (IP-anonimisatie via Google Analytics).

 

Zo er derhalve al sprake is van verwerking van persoonsgegevens, is grondslag van deze verwerking dat zij noodzakelijk is voor de behartiging van de belangen van SCHUNCK* als bedoeld in art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging).

 

 

  • Voor het kopen van een e-ticket:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

De grondslag van deze verwerking is uw toestemming, alsook de uitvoering van de overeenkomst, alsook de noodzakelijkheid van art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging). Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

  • Voor het kopen van een “papieren” ticket, indien en voorzover u via pin betaalt:
  • Uw naam;
  • Uw bankgegevens;
  • Uw betaalgegevens.

 

De grondslag van deze verwerking is de uitvoering van de overeenkomst.

De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

Voor iedere gegevensverwerking geldt dat u de navolgende rechten heeft:

 

1.

Inzage in en rectificatie of wissing van de persoonsgegevens of beperking van de verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

 

2.

Het recht om, daar waar de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, deze toestemming te allen tijde in te trekken. U kunt de toestemming intrekken door dit mede te delen via mail of brief (voor de contactgegevens, zie hierboven). SCHUNCK* behoudt zich het recht voor te verifiëren of de mededeling tot intrekking van toestemming wel van u afkomstig is.

 

3.

Indien u een klacht heeft over de gegevensverwerking door SCHUNCK* kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie vindt u op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

4.

U heeft het recht om van SCHUNCK* uitsluitsel te krijgen over het al dan niet verwerken van u betreffende persoonsgegevens en, indien SCHUNCK* uw persoonsgegevens verwerkt, op inzage van de door SCHUNCK* geadministreerde persoonsgegevens en van de informatie als bedoeld in art. 15 AVG, alsook het recht om een kopie te verkrijgen  van uw persoonsgegevens die door SCHUNCK* worden verwerkt.

 

5.

U heeft het recht om van SCHUNCK* onverwijld rectificatie te verkrijgen van u betreffende onjuiste en/of onvolledige persoonsgegevens, een en ander als bedoeld in art. 16 AVG.

 

6.

U heeft de rechten als bedoeld in de artikelen  17 AVG (recht op vergetelheid), 18 AVG (recht op beperking van verwerking), 19 AVG (kennisgevingsplicht van SCHUNCK* inzake rectificatie, wissing of beperking), 20 AVG (recht op overdraagbaarheid van gegevens), 21 AVG (recht van bezwaar) en 22  AVG (het recht niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde verwerking).

 

7.

U heeft het recht om, ingeval van een datalek dat waarschijnlijk een hoog risico inhoudt voor uw rechten en vrijheden, onverwijld door SCHUNCK* medegedeeld te krijgen de inbreuk in verband met persoonsgegevens, indien en voorzover zulks is vereist op basis van art. 34 AVG.

 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Twitter

  • RT @Schiedams: Stedelijk Museum Schiedam @SMSCHDM krijgt fors bedrag van @MondriaanFonds Dat is bedoeld voor samenwerking met @SCHUNCK…

    @SCHUNCKnews

  • Het werk van Femmy Otten is nog te zien tot en met 8 september in #schunck #glaspaleis

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @radarlimburg: #Heerlen in een notendop

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @vreulske: Werken @SCHUNCKnews #wateenstraf met #bagelsenbeans om de hoek en tijdens de lunch gezelschap van #bff @kimerkens 😜😁 https://…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @visitparkstad: Feb 2nd till june 2nd #Basquiat in #heerlen Order your tickets https://t.co/KO95CMMmm1

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • En super leuk dat Maxima de 31ste bij ons is.

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @PMAvanZutphen: Geweldige ingezonden brief in de landelijke media over Heerlen: De Volkskrant. Niets aan toe te voegen. https://t.co/V16…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • The beast is inside #basquiatheerlen #exhibition https://t.co/Nkb7gM4usK

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Inclusief mooi artikel over #basquiat. Vanaf 2 februari in #schunck #glaspaleis

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @ZwartGoud: Geschilderd drieluik (1983) van Jean Michel Basquiat naar tentoonstelling in Heerlen @SCHUNCKnews @g…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @ALeenaers: Hier wil je bij zijn, zegt wnd. burgemeester @emileroemer over #Heerlen tijdens bomvolle Nieuwjaarsbijeenkomst in @SCHUNCKne…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @jordyclemens: Gezond opgroeien begint voor kinderen natuurlijk bij een gezonde leefstijl van ouders. Daarover gaat TopMama - het projec…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @radarlimburg: Lees, luister, kijk en verwonder je over #Heerlen, stad met een boel problemen en nog meer lef.

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @royvoragen: In 1935 my grandfather worked as a designer for department store Schunck, today @SCHUNCKnews houses a library, exhibition s…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @HarryPrenger: Voor bijzondere tentoonstellingen moet je gewoon naar Limburg. Momenteel David Lynch in Maastricht @Bonnefanten en binnen…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @ibaparkstad: Een topexpositie @gemeenteheerlen over een héél bijzondere kunstenaar. @SCHUNCKnews zet met tentoonstelling over Jean Mich…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Gisteren zou Basquiat zijn 58ste verjaardag vieren. We eren / vieren zijn leven bij…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @jordyclemens: Hij was een wereldster met een ongelofelijk verhaal. En er komt een tentoonstelling over hem - in #Heerlen! Vanavond alva…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @ZwartGoud: Vanavond toont @AVROTROS een documentaire over Jean-Michel Basquiat. Min of meer een voorproefje op de grote tentoonstelling…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Hear hear! Door te lezen meer kansen, meer geluk, kortom een fijner leven.

    Meer info

    @SCHUNCKnews

Facebook

Facebook laden...

Weten waar je SCHUNCK* vindt

Schunck* is te vinden op6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen