Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van de rechtspersoonlijkheid bezittende stichting Stichting SCHUNCK*, gevestigd te Heerlen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64162028, hierna te noemen: “SCHUNCK*”

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: info@SCHUNCK.nl. U kunt ons ook bereiken via post:

Stichting SCHUNCK*

t.a.v. de Directie

Bongerd 18

6411 JM  Heerlen

 

SCHUNCK* verwerkt persoonsgegevens in de zin van artikel 4 AVG.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee direct of indirect natuurlijke personen kunnen worden geïdentificeerd.

 

SCHUNCK* gebruikt:

 

  • Voor het aangaan van een lidmaatschap en/of het afsluiten van een abonnement en/of het volgen van een workshop, alsmede de daarmee verband houdende administratie:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw geboortedatum;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

Deze gegevens heeft SCHUNCK* nodig voor de uitvoering van de met u aan te sluiten of uit te voeren overeenkomst. De grondslag van deze verwerking is dan ook de uitvoering van de overeenkomst (art. 6 lid 1 sub b AVG).

 

Deze gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

  • Voor de goede werking van haar website SCHUNCK.nl, gebruikt SCHUNCK* cookies.

 

SCHUNCK* gebruikt zogenaamde “session cookies” en “storage cookies” om de website goed te laten werken.

SCHUNCK* registreert niet het IP adres van de bezoeker (IP-anonimisatie via Google Analytics).

 

Zo er derhalve al sprake is van verwerking van persoonsgegevens, is grondslag van deze verwerking dat zij noodzakelijk is voor de behartiging van de belangen van SCHUNCK* als bedoeld in art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging).

 

 

  • Voor het kopen van een e-ticket:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

De grondslag van deze verwerking is uw toestemming, alsook de uitvoering van de overeenkomst, alsook de noodzakelijkheid van art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging). Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

  • Voor het kopen van een “papieren” ticket, indien en voorzover u via pin betaalt:
  • Uw naam;
  • Uw bankgegevens;
  • Uw betaalgegevens.

 

De grondslag van deze verwerking is de uitvoering van de overeenkomst.

De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

Voor iedere gegevensverwerking geldt dat u de navolgende rechten heeft:

 

1.

Inzage in en rectificatie of wissing van de persoonsgegevens of beperking van de verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

 

2.

Het recht om, daar waar de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, deze toestemming te allen tijde in te trekken. U kunt de toestemming intrekken door dit mede te delen via mail of brief (voor de contactgegevens, zie hierboven). SCHUNCK* behoudt zich het recht voor te verifiëren of de mededeling tot intrekking van toestemming wel van u afkomstig is.

 

3.

Indien u een klacht heeft over de gegevensverwerking door SCHUNCK* kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie vindt u op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

4.

U heeft het recht om van SCHUNCK* uitsluitsel te krijgen over het al dan niet verwerken van u betreffende persoonsgegevens en, indien SCHUNCK* uw persoonsgegevens verwerkt, op inzage van de door SCHUNCK* geadministreerde persoonsgegevens en van de informatie als bedoeld in art. 15 AVG, alsook het recht om een kopie te verkrijgen  van uw persoonsgegevens die door SCHUNCK* worden verwerkt.

 

5.

U heeft het recht om van SCHUNCK* onverwijld rectificatie te verkrijgen van u betreffende onjuiste en/of onvolledige persoonsgegevens, een en ander als bedoeld in art. 16 AVG.

 

6.

U heeft de rechten als bedoeld in de artikelen  17 AVG (recht op vergetelheid), 18 AVG (recht op beperking van verwerking), 19 AVG (kennisgevingsplicht van SCHUNCK* inzake rectificatie, wissing of beperking), 20 AVG (recht op overdraagbaarheid van gegevens), 21 AVG (recht van bezwaar) en 22  AVG (het recht niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde verwerking).

 

7.

U heeft het recht om, ingeval van een datalek dat waarschijnlijk een hoog risico inhoudt voor uw rechten en vrijheden, onverwijld door SCHUNCK* medegedeeld te krijgen de inbreuk in verband met persoonsgegevens, indien en voorzover zulks is vereist op basis van art. 34 AVG.

 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Twitter

  • RT @MondriaanFonds: Gezocht per 1 januari 2019: adviseurs op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed voor het beoordelen van aa…

    @SCHUNCKnews

  • RT @MondriaanFonds: Aanvragen voor een werkperiode in een (tijdelijk) binnenlandatelier van het Mondriaan Fonds kunnen nog worden ingediend…

    @SCHUNCKnews

  • RT @CulturaNova: De brochure van Cultura Nova 2018 #cn18 is onderweg naar heel wat plekken in Limburg! 🚌 Niet gekregen? Haal ‘m ff op bij b…

    @SCHUNCKnews

  • RT @VimaHerbe: #expositie #kunst @SCHUNCKnews 'Nomadic Mountains' een documentair onderzoek naar architectuur boven de 1848 m. gaat een dia…

    @SCHUNCKnews

  • ‘Het is niet de kunstinstelling of de kunstenaar die verantwoordelijk zijn om de grenzen van wat we aankunnen op te…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @FilmDeSpiegel: Na de film Het Is Gezien vanavond, Dautzenberg en Heikens in gesprek via @SCHUNCKnews live op fb #Heerlen. Zie https://t…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @OostCollection: Al onze huizen zijn monumentale locaties en hebben de status van rijksmonument volgens de @RCE_erfgoed . In het @europe…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @MondriaanFonds: Werkperiodes in (tijdelijke) binnenlandateliers voor beeldend kunstenaars en bemiddelaars. Pompgemaal Den Helder, @Stic…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @VimaHerbe: SCHUNCK* @SCHUNCKnews stelt voor 2019 weer een tijdelijk atelier voor een artist in residence beschikbaar, dus ben jij beeld…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @Museumverenigin: #vacature! @SCHUNCKnews zoekt een artistiek leider/manager Presentatie & Collectie. Iets voor jou? Kijk op onze websit…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @WielB: Gezien onder vleugel op etage 5 @SCHUNCKnews https://t.co/I2BH7aBzXS

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @KnolMeta: Recensie Domeniek Ruyters in @MetropolisM over de tentoonstelling Punk + Dans + Kunst, die interdisciplinair kunstenaar/curat…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Een knetterleuke, kris kras rondleiding door het museum en het gebouw door onze eigenzinnige jongeren denktank Driv…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Een knetterleuke, kris kras rondleiding door het museum en het gebouw door onze eigenzinnige jongeren denktank Driv…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Kunst & de stad: twee toparchitecten gaan op 17 april met elkaar in discussie. #schuncktalk #architectuur #kunst

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @nicollevanlith: Laatste onderdeel inispratie reis minister @ivanengelshoven Bezoek aan religieus erfgoed, gesprek over herbestemming @H…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @DavedeLeeuw: Nice expo with a.o. troy_lovegates mosesandtaps good to see @SCHUNCKnews Heerlen @ Heerlen

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Heerlen meets Schiedam met gezamenlijke nieuwe aanwinsten uit de collecties in #newarrivals editie 2. https://t.co/sTfvHwjaC6

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Veel publiek voor opening nieuwe tentoonstelling New Arrivals II. https://t.co/RhzFrYttZs

    Meer info

    @SCHUNCKnews

Facebook

Facebook laden...

Weten waar je SCHUNCK* vindt

Schunck* is te vinden op6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen