Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van de rechtspersoonlijkheid bezittende stichting Stichting SCHUNCK*, gevestigd te Heerlen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64162028, hierna te noemen: “SCHUNCK*”

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: [email protected]. U kunt ons ook bereiken via post:

Stichting SCHUNCK*

t.a.v. de Directie

Bongerd 18

6411 JM  Heerlen

 

SCHUNCK* verwerkt persoonsgegevens in de zin van artikel 4 AVG.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee direct of indirect natuurlijke personen kunnen worden geïdentificeerd.

 

SCHUNCK* gebruikt:

 

  • Voor het aangaan van een lidmaatschap en/of het afsluiten van een abonnement en/of het volgen van een workshop, alsmede de daarmee verband houdende administratie:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw geboortedatum;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

Deze gegevens heeft SCHUNCK* nodig voor de uitvoering van de met u aan te sluiten of uit te voeren overeenkomst. De grondslag van deze verwerking is dan ook de uitvoering van de overeenkomst (art. 6 lid 1 sub b AVG).

 

Deze gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

  • Voor de goede werking van haar website SCHUNCK.nl, gebruikt SCHUNCK* cookies.

 

SCHUNCK* gebruikt zogenaamde “session cookies” en “storage cookies” om de website goed te laten werken.

SCHUNCK* registreert niet het IP adres van de bezoeker (IP-anonimisatie via Google Analytics).

 

Zo er derhalve al sprake is van verwerking van persoonsgegevens, is grondslag van deze verwerking dat zij noodzakelijk is voor de behartiging van de belangen van SCHUNCK* als bedoeld in art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging).

 

 

  • Voor het kopen van een e-ticket:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

De grondslag van deze verwerking is uw toestemming, alsook de uitvoering van de overeenkomst, alsook de noodzakelijkheid van art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging). Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

  • Voor het kopen van een “papieren” ticket, indien en voorzover u via pin betaalt:
  • Uw naam;
  • Uw bankgegevens;
  • Uw betaalgegevens.

 

De grondslag van deze verwerking is de uitvoering van de overeenkomst.

De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

Voor iedere gegevensverwerking geldt dat u de navolgende rechten heeft:

 

1.

Inzage in en rectificatie of wissing van de persoonsgegevens of beperking van de verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

 

2.

Het recht om, daar waar de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, deze toestemming te allen tijde in te trekken. U kunt de toestemming intrekken door dit mede te delen via mail of brief (voor de contactgegevens, zie hierboven). SCHUNCK* behoudt zich het recht voor te verifiëren of de mededeling tot intrekking van toestemming wel van u afkomstig is.

 

3.

Indien u een klacht heeft over de gegevensverwerking door SCHUNCK* kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie vindt u op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

4.

U heeft het recht om van SCHUNCK* uitsluitsel te krijgen over het al dan niet verwerken van u betreffende persoonsgegevens en, indien SCHUNCK* uw persoonsgegevens verwerkt, op inzage van de door SCHUNCK* geadministreerde persoonsgegevens en van de informatie als bedoeld in art. 15 AVG, alsook het recht om een kopie te verkrijgen  van uw persoonsgegevens die door SCHUNCK* worden verwerkt.

 

5.

U heeft het recht om van SCHUNCK* onverwijld rectificatie te verkrijgen van u betreffende onjuiste en/of onvolledige persoonsgegevens, een en ander als bedoeld in art. 16 AVG.

 

6.

U heeft de rechten als bedoeld in de artikelen  17 AVG (recht op vergetelheid), 18 AVG (recht op beperking van verwerking), 19 AVG (kennisgevingsplicht van SCHUNCK* inzake rectificatie, wissing of beperking), 20 AVG (recht op overdraagbaarheid van gegevens), 21 AVG (recht van bezwaar) en 22  AVG (het recht niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde verwerking).

 

7.

U heeft het recht om, ingeval van een datalek dat waarschijnlijk een hoog risico inhoudt voor uw rechten en vrijheden, onverwijld door SCHUNCK* medegedeeld te krijgen de inbreuk in verband met persoonsgegevens, indien en voorzover zulks is vereist op basis van art. 34 AVG.

 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Twitter

  • RT @23_orchidee: 4) Het mooie @SCHUNCKnews met prachtig dakterras met uitzicht over de tas is zeker ook het vermelden waard met betrekking…

    @SCHUNCKnews

  • RT @23_orchidee: Gisteren in @HeerlenMijnStad geweest. Op weg naar de #Basquiat tentoonstelling in @SCHUNCKnews. Beland ik uit de trein van…

    @SCHUNCKnews

  • RT @Fonds21: Weekendtip: 'Basquiat: The Artist and His New York Scene’ in @SCHUNCKnews. Deze tentoonstelling toont het vroege werk van de A…

    @SCHUNCKnews

  • RT @jordyclemens: Met Jan Widdershoven krijgen we een stadsdichter die #Heerlen met woord, muziek en humor een spiegel voor gaat houden. En…

    @SCHUNCKnews

  • Gefeliciteerd beiden!

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @AliceBlauw: 💙WAUW! Gisteren een waar #kijkfeest voor mijn kunstenaars oog👁️& 💗hart. #JeanMichelBasquiat 💗#TheAristandhisNewYorkScene @S…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @OzcanAkyol: Echt een ongelooflijke eer: ik mag het Boekenweekessay van volgend jaar schrijven. Het thema is 'Rebellen en dwarsdenkers'.…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @gemeenteheerlen: Vanaf maandag a.s. zijn alle parkeerautomaten in #heerlen uitgebreid met Tap and Go-betalen. Dwz dat je kunt betalen z…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @frederieklommen: Even terug naar de stad waar ik een tijdje woonde toen ik 20 was. Voor de tentoonstelling ‘Basquiat, the artist and hi…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @Wunder_tweets: Working in Heerlen today. Taking the opportunity to visit the #basquiat exhibition @SCHUNCKnews. #inspiration #limburg #…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @petermoors: Bezoek aan Basquiat in het Glaspaleis @SCHUNCKnews #Heerlen. Mooie expo! https://t.co/wnRQNDDIQa

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @ZwartGoud: Nog maar drie weken te zien! Jean-Michel Basquiat in museum Schunck: van krabbels naar vernieuwende schilderkunst. Lees hier…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @GastonGelissen: Gaan jullie ook naar de belangrijke tentoonstelling van Basquiat in @SCHUNCKnews ?

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • @denhur Super leuk 😊

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @denhur: met de jongens op hun verzoek een tweede keer naar tentoonstelling #basquiat in #heerlen #basquiatheerlen https://t.co/m3wMnoV5…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @VianHerbe: Fan-tas-tisch project! Basquiat Heerlen: 100% Basquiat via @YouTube @SchunckNews

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • @WandersJonathan 😊👍 Dank je wel!

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @WandersJonathan: Wauw, wat een rauwe en overweldigende energie! 👑⚡️😃 Ga naar tentoonstelling #Basquiat in #Schunck #Heerlen over de ont…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @ingriddonsu: Prachtige, inspirerende tentoonstelling @SCHUNCKnews over hoe uit het rauwe, smerige en onveilige New York uit begin jaren…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Rain or shine, wij zijn gewoon open op Koningsdag :-) The chaotic brilliance of artist Jean-Michel Basquiat - Jorda…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

Facebook

Facebook laden...

Weten waar je SCHUNCK vindt

Schunck is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen