Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van de rechtspersoonlijkheid bezittende stichting Stichting SCHUNCK*, gevestigd te Heerlen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64162028, hierna te noemen: “SCHUNCK*”

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: info@SCHUNCK.nl. U kunt ons ook bereiken via post:

Stichting SCHUNCK*

t.a.v. de Directie

Bongerd 18

6411 JM  Heerlen

 

SCHUNCK* verwerkt persoonsgegevens in de zin van artikel 4 AVG.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee direct of indirect natuurlijke personen kunnen worden geïdentificeerd.

 

SCHUNCK* gebruikt:

 

  • Voor het aangaan van een lidmaatschap en/of het afsluiten van een abonnement en/of het volgen van een workshop, alsmede de daarmee verband houdende administratie:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw geboortedatum;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

Deze gegevens heeft SCHUNCK* nodig voor de uitvoering van de met u aan te sluiten of uit te voeren overeenkomst. De grondslag van deze verwerking is dan ook de uitvoering van de overeenkomst (art. 6 lid 1 sub b AVG).

 

Deze gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

  • Voor de goede werking van haar website SCHUNCK.nl, gebruikt SCHUNCK* cookies.

 

SCHUNCK* gebruikt zogenaamde “session cookies” en “storage cookies” om de website goed te laten werken.

SCHUNCK* registreert niet het IP adres van de bezoeker (IP-anonimisatie via Google Analytics).

 

Zo er derhalve al sprake is van verwerking van persoonsgegevens, is grondslag van deze verwerking dat zij noodzakelijk is voor de behartiging van de belangen van SCHUNCK* als bedoeld in art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging).

 

 

  • Voor het kopen van een e-ticket:
  • Uw naam;
  • Uw adres;
  • Uw telefoonnummer en uw emailadres;
  • Uw bankgegevens en betaalgegevens;
  • Indien u minderjarig bent, de gegevens van uw wettelijk vertegenwoordiger.

 

De grondslag van deze verwerking is uw toestemming, alsook de uitvoering van de overeenkomst, alsook de noodzakelijkheid van art. 6 lid 1 sub f AVG (goede werking van de website en beveiliging). Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

  • Voor het kopen van een “papieren” ticket, indien en voorzover u via pin betaalt:
  • Uw naam;
  • Uw bankgegevens;
  • Uw betaalgegevens.

 

De grondslag van deze verwerking is de uitvoering van de overeenkomst.

De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, rekening houdende met wettelijke verplichtingen.

 

 

Voor iedere gegevensverwerking geldt dat u de navolgende rechten heeft:

 

1.

Inzage in en rectificatie of wissing van de persoonsgegevens of beperking van de verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

 

2.

Het recht om, daar waar de verwerking is gebaseerd op uw toestemming, deze toestemming te allen tijde in te trekken. U kunt de toestemming intrekken door dit mede te delen via mail of brief (voor de contactgegevens, zie hierboven). SCHUNCK* behoudt zich het recht voor te verifiëren of de mededeling tot intrekking van toestemming wel van u afkomstig is.

 

3.

Indien u een klacht heeft over de gegevensverwerking door SCHUNCK* kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie vindt u op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

4.

U heeft het recht om van SCHUNCK* uitsluitsel te krijgen over het al dan niet verwerken van u betreffende persoonsgegevens en, indien SCHUNCK* uw persoonsgegevens verwerkt, op inzage van de door SCHUNCK* geadministreerde persoonsgegevens en van de informatie als bedoeld in art. 15 AVG, alsook het recht om een kopie te verkrijgen  van uw persoonsgegevens die door SCHUNCK* worden verwerkt.

 

5.

U heeft het recht om van SCHUNCK* onverwijld rectificatie te verkrijgen van u betreffende onjuiste en/of onvolledige persoonsgegevens, een en ander als bedoeld in art. 16 AVG.

 

6.

U heeft de rechten als bedoeld in de artikelen  17 AVG (recht op vergetelheid), 18 AVG (recht op beperking van verwerking), 19 AVG (kennisgevingsplicht van SCHUNCK* inzake rectificatie, wissing of beperking), 20 AVG (recht op overdraagbaarheid van gegevens), 21 AVG (recht van bezwaar) en 22  AVG (het recht niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde verwerking).

 

7.

U heeft het recht om, ingeval van een datalek dat waarschijnlijk een hoog risico inhoudt voor uw rechten en vrijheden, onverwijld door SCHUNCK* medegedeeld te krijgen de inbreuk in verband met persoonsgegevens, indien en voorzover zulks is vereist op basis van art. 34 AVG.

 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Twitter

  • RT @HSuilen: Goede aftrap van de week van de cultuureducatie in Limburg. Vandaag samen met @hans_teunissen een bezoek gebracht aan het @Ne…

    @SCHUNCKnews

  • Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @AxelSteen: Luchtacrobatiek in #Heerlen bij @SCHUNCKnews . Bekijk foto's op @Pro_Freestyle @jordyclemens @gemeen…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • WoW! #Repost marcel_van_hoorn with get_repost ・・・ @Pro_Freestyle @SCHUNCKnews heerlenis @heerlenmijnstad urban_heer…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Ons uitzicht voor vandaag. Succes en een mooi #weekend #profreestyle #heerlen #breakaleg @ SCHUNCK

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • SCHUNCK laat zich zien. #musical #kaartjes #plt https://t.co/KczuhY6vrX

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @rienkkuiper: En fraai glaspaleis Schunck #Heerlen @gemeenteheerlen bij valavond @SCHUNCKnews https://t.co/fa5iK2hTc7

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Bedacht door onze artist in residence Marieke Copens. #slechteideeen #heerlen #waaromniet https://t.co/rQ8AVFuw8X

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • @dsHoltslag Hoe dan ook, wij zijn trots.

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Trots! #glaspaleis #heerlen eigen #postzegel

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • De video van ikbeninheerlenwatnu

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Feest bij SCHUNCK. #opendag #muziek #pancratiusplein. Vandaag nog tot 17.00 uur binnen en straks een verrassingsopt…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Ja ja zondag zijn we Extra Open - een #opendag dus, met #muziek, #dans #kunst #workshops #knutselen #huttenbouwen

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @Zuiderlucht: #Tip Open dag @SCHUNCKnews zo 16 sep 12-17 uur; dans en muziek, rondleidingen door de exposities, workshops, discussies, t…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @architectenweb: Architectenweb verloot een exemplaar van een fraai boek over Frank Havermans, uitgegeven door SCHUNCK (@SCHUNCKnews ):…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Aanwezig bij boekpresentatie #grunberg in #brandweerkazerne #Heerlen. https://t.co/z4T1DJr83q

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • Check out onze abri’s voor de open dag op 16 september. Tot dan! https://t.co/G5icyBOigJ

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @petjeafzuidlimb: BREAKING NEWS: LOCATIE HEERLEN IS BEKEND. Zeer verheugd kunnen we u mededelen dat in samenwerking met Alcander en @SCH…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

  • RT @Lezenschrijven: Interim burgemeester @emileroemer las vanochtend het Groots Stadsdictee voor in @SCHUNCKnews in #Heerlen. Hoe foutloos…

    Meer info

    @SCHUNCKnews

Facebook

Facebook laden...

Weten waar je SCHUNCK* vindt

Schunck* is te vinden op6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen