Vergaderen & events

Vergaderen, presenteren, het geven van workshops: in het Glaspaleis is er voor ieder event een geschikte ruimte te vinden. Er is een gevarieerd aanbod aan zalen met veel glas, eigentijdse voorzieningen zoals beamers, interactieve schermen en een prachtig uitzicht over de stad. Alle ruimtes zijn flexibel in te richten.

Multifunctioneel en verrassend

Het auditorium is een ideale locatie voor het geven van lezingen, het houden van vergaderingen en het vertonen van beeldmateriaal op groot scherm. Heb je meer ruimte nodig, dan is de centrale hal van het Glaspaleis de perfecte plek.

Wil je je overleg uniek afsluiten met bijvoorbeeld een percussieworkshop, zangsessie, dansworkshop, een bezoek aan het museum, stadswandeling of een rondleiding door dit bijzondere gebouw? De medewerkers van SCHUNCK denken graag met je mee bij het samenstellen van een programma op maat.

 

Beschikbare ruimtes in het Glaspaleis

De hieronder vermelde capaciteit is aangepast op de huidige coronamaatregelen. We helpen je graag met een persoonlijk advies op maat. Neem hiervoor contact op met Sandra Roemen via [email protected].

Centrale hal
Feesten, bijeenkomsten, presentaties en events – tot 40 personen.

Auditorium
Filmzaal met groot scherm (als in een bioscoop) en aparte ruimte voor lunch, diner of borrel – tot 30 personen.

Zaal 2
Vergaderen, workshop, presentatie of evenement – tot 10 personen.

Zaal 3
Vergaderen, workshop, presentatie of evenement – tot 10 personen.

Kamer 3
Vergaderen, workshop, presentatie of evenement – tot 4 personen.

Etage 1 (gedeelte)
Bijeenkomst tot 60 personen.

Etage 2 (gedeelte)
Presentatie of workshop tot 30 personen.

 

contact

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of een reservering, neem je contact op met Sandra Roemen via [email protected].

 

Arrangementen en rondleidingen

Er zijn diverse arrangementen en rondleidingen beschikbaar om je event of vergadering uniek te beginnen of af te sluiten. Onderstaande vind je een kort overzicht. Wil je inhoudelijk meer weten over de rondleidingen, of wil je zelf combinaties maken? Neem dan contact op met Josephina Beuten; [email protected]

Museumrondleiding

Veelzijdig en interessant. De wisselende tentoonstellingen in SCHUNCK laten werk zien van nationale en internationale kunstenaars. Een aangepaste rondleiding in het teken van de lopende tentoonstelling, voor iedere leeftijdsgroep en op ieder niveau. > Klik hier voor meer informatie en kosten. 

Gebouwrondleiding Glaspaleis

Het Glaspaleis vertelt het verhaal van de regio: de groei van Heerlen, de rijkdom van de mijnen, de modernistische gebouwen die verrezen in de stad, het leven van de mensen die bij Schunck kwamen winkelen, maar ook de sluiting van de mijnen en de ondergang van Heerlen. Met de renovatie van het Glaspaleis en met de opening van het nieuwe SCHUNCK sloot Heerlen een donkere periode af en kreeg de stad een nieuw gezicht. > Klik hier voor meer informatie en kosten.

 

Architectonische gebouwrondleiding Glaspaleis

Waarom het Glaspaleis een beschermd monument is en wat de restauratie van het gebouw heeft betekend, zijn vragen die ruimschoots aan bod komen tijdens de rondleiding ‘De architectuur van het Glaspaleis’. > Klik hier voor meer informatie en kosten.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen