Wij vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt bij SCHUNCK zodra je het gebouw binnenloopt. Geniet van jouw bezoek aan dit bijzondere gebouw. Een aantal praktische zaken maken jouw bezoek aan het Glaspaleis nog plezieriger.

Beschikbare voorzieningen

Overal in het gebouw kun je gebruik maken van een goede Wifi-verbinding die gratis toegankelijk is. Alle ruimtes en zalen zijn voorzien van up to date voorzieningen, zoals beamers en interactieve schermen.
Alle ruimtes hebben grote ramen die veel daglicht binnenlaten.

Bereikbaarheid

Het Glaspaleis ligt in het centrum van Heerlen, maar is prima te bereiken. Of je nu met de auto komt of met het openbaar vervoer. Op 500 meter afstand is het bus- en treinstation. Ook vind je in het centrum twee parkeergarages op enkele honderden meters vanaf SCHUNCK. In parkeergarage de Putgraaf kun je via SCHUNCK met korting parkeren.

Goed verzorgde catering

Wil je gebruik maken van onze cateringservice? Perfect verzorgde selfservice arrangementen met broodjes, vlaai, koffie, thee en fris worden verzorgd door ons gepassioneerde team. Voor uitgebreidere catering werken we samen met Brasserie Mijn Streek, gevestigd op de vijfde etage van het Glaspaleis. Ook kan naar wens een externe cateraar worden ingeschakeld. Onze accountmanager informeert je graag over de mogelijkheden.

Wil je jouw verblijf in het Glaspaleis nog leuker maken?

Vraag dan naar onze activiteiten. Eindig je presentatie eens met een workshop djembé of een jamsessie in de muziekschool. Kom in beweging na een vergadering of bijeenkomst tijdens een workshop dans of neem deel aan één van onze rondleidingen door het museum, het Glaspaleis of de stad.

Vragen of direct reserveren?

Heb je nog vragen over mogelijkheden of wil je direct reserveren? Neem dan contact op via [email protected]

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen