Vraag het aan Sjpruut

  Voor zwangere moeders en ouders met kleine kinderen  

  Als je zwanger bent, of als er thuis een peuter of kleuter rond loopt, dan gebeurt er de hele dag van alles. En ben je eindelijk gewend aan een kwaaltje, ritme of fase? Dan gooit je kleine sjpruut alles weer om. Dit is goed, want dat betekent dat je kindje goed groeit en zich ontwikkelt. Maar het kan voor jou als (aanstaande) ouder soms wel zorgen voor onzekerheid en vragen.  

   

  Bij Vraag het aan Sjpruut kun je met al je vragen terecht. Iedere maand is er in de bieb bij jou in de buurt iemand die veel weet van zwanger zijn en kleine kinderen. Samen zoeken jullie naar oplossingen voor al je vragen. Ook staat er steeds een bepaald thema centraal, bijvoorbeeld de kraamzorg, voeding of wat je kunt doen met je sjpruutje 

   

  Voor jou staat er bij Vraag het aan Sjpruut (gratis) koffie en thee klaar. Voor je kindje is er water, een liga en worteltjes. En natuurlijk de gezelligheid van andere mama’s en papa’s met hun sjpruutjes. Zo kun je andere ouders ontmoeten en tips uitwisselen. Want voor iedereen is het krijgen van een kindje een spannende periode. En omdat je hetzelfde meemaakt, kun je elkaar helpen.  

   

  Praktische informatie

  Gratis  

  SCHUNCK bibliotheek Heerlerbaan – 10.00 – 11.00 uur – 1e maandag van de maand 
  SCHUNCK bibliotheek Heerlerheide – 10.00 – 11.00 uur  – 2e woensdag van de maand 
  SCHUNCK bibliotheek Glaspaleis – 10.00 – 11.00 uur – 3e woensdag van de maand 
  SCHUNCK bibliotheek Hoensbroek – 10.00 – 11.00 uur – 4e vrijdag van de maand 

  Ook iets voor jou?

  Up to date blijven?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Weten waar je SCHUNCK vindt?

  SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

  Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen