Vrienden

Steun het Cultuuraanbod in Heerlen als Vriend van SCHUNCK

Liefhebbers van architectuur, beeldende kunst, taal&literatuur en muziek&dans, hebben zich georganiseerd in Vrienden van SCHUNCK. Het doel van Vrienden van SCHUNCK is het bevorderen van de belangstelling voor alle kunstvormen waarop het culturele centrum SCHUNCK zich richt en het tot stand brengen van kruisbestuiving tussen deze kunstvormen. De vereniging wil de krachten bundelen, versnippering voorkomen en een brug slaan tussen de bevolking, zowel jong als oud, van Parkstad Limburg en SCHUNCK. De leden zijn ambassadeurs van SCHUNCK, zij geven gevraagd en ongevraagd advies en organiseren allerlei activiteiten zoals lezingen, rondleidingen, excursies en symposia.

Vriend worden?

Word jij Vriend van SCHUNCK? Dan draag je niet alleen bij aan 20.000 kuub cultuur, maar ontvang je ook korting door je lidmaatschap.
Meer info

vragen over vrienden van SCHUNCK

Heb je vragen over de Vrienden van SCHUNCK mail dan naar [email protected] 

Bestuur

Dagelijks Bestuur
Voorzitter: Paul Göttgens
Secretaris: Emile Rutten
Penningmeester: Jan Bos

Voorzitters/Programmamakers van de verschillende disciplines
Architectuur: Ton van Mastrigt
Beeldende kunst: Carina Soons
Muziek&Dans: Ad Maarschalkerweerd

Programma

Vrienden van SCHUNCK ontvangen 30% korting op SCHUNCK activiteiten en 20% korting op het SCHUNCK Museum (op vertoon van het lidmaatschapspasje). Daarnaast organiseren de Vrienden een eigen programma voor alle Vrienden van SCHUNCK.

Lunchpauzeconcerten in SCHUNCK

MUZIEK

Een aangename manier om zo af en toe uw eigen lunchpauze eens op een andere manier in te vullen. Bezoek het gratis toegankelijke lunchpauzeconcert in SCHUNCK (telkens van 12.30 uur tot 13.30 uur).
Daarnaast geniet u bij vertoon van uw lidmaatschapspasje van de Vrienden van SCHUNCK een korting van 10% op een lunch in Brasserie Mijn Streek, op de 5e verdieping van SCHUNCK gelegen naast de filmzaal waarin het lunchpauzeconcert plaatsvindt.

Houd de SCHUNCK agenda in de gaten voor het volgende luchpauzeconcert.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen