SCHUNCK 2023 Kinderboekenweek  3

BoekieWoekie Festival

Het BoekieWoekie Festival is de feestelijke afsluiter van de Kinderboekenweek in SCHUNCK Glaspaleis. Het is één groot kinderfeest in Heerlen waar je lekker kunt lezen, kijken, luisteren, dansen en spelen. Meedoen is gratis dus kom samen met je broertje, zusje, vriendjes en vriendinnetjes naar het Glaspaleis en fantaseer erop los! 

Waar

SCHUNCK Glaspaleis

Prijs

€ 0,-

Workshops BoekieWoekie Festival

Tijdens BoekieWoekie Festival kun je deelnemen aan verschillende workshops. In iedere workshop staat ‘een huis’ op de een of andere manier centraal. En natuurlijk mag je ook steeds zelf aan de slag om een en ander uit te proberen!

Vooraf een specifieke workshop reserveren kan niet. Zodra je op 15 oktober op het BoekieWoekie Festival aankomt, kun je je bij de aanmeldtafels inschrijven voor maximaal 3 workshop(s).

De workshops waaruit je kunt kiezen:

Huis van Taal i.s.m. Kletskoppen Festival
Huis van (de) Dans
Huis van Theater
Huis van de Boeken / Kloemele met boeken
Huis van de Ridders i.s.m. Kasteel Hoensbroek
Huis van de Film i.s.m. FilmHub Zuid
Huis van de Romeinen i.s.m. Thermenmuseum
Huis van de Koempels i.s.m. Nederlands Mijnmuseum

Extra

(t)Huisbios(coop)

Welke sprookjes worden er bij jouw thuis verteld? De verfilming van Roald Dahl's Gruwelijke rijmen brengt een hele parade sprookjesfiguren bij elkaar in een geweldig verhaal voor alle leeftijden. Dus heb je even zin om te zitten? Kom dan kijken naar deze film.

Psst… we hebben van deze film ook het boek in de bieb.

De film wordt vertoond in het Auditorium (+5).

Praktische informatie

Na aanmelding ben je op 15 oktober vanaf 12:00 uur van harte welkom in het Glaspaleis in Heerlen. Je kunt je dan in de centrale hal opgeven voor de workshop(s) van jouw keuze (maximaal 3) bij de aanmeldtafels. Van tevoren aanmelden voor een workshop kan niet. Na een feestelijke opening starten we om 12:30 uur met de eerste workshops. Tussen de workshops door is er voldoende tijd om rustig van locatie te wisselen.

  • Leeftijd: 5-12 jaar
  • Datum: 15 oktober
  • Tijd: 12:30 - 17:00 uur, inloop vanaf 12:00 uur
  • Locatie: SCHUNCK Glaspaleis
  • Kosten: gratis, na aanmelden

Alleen deelnemende kinderen hoeven zich aan te melden. Begeleidende volwassenen hebben geen eigen ticket nodig.

SCHUNCK 2023 Kinderboekenweek 2

Kinderboekenweek 2023

Tijdens de hele Kinderboekenweek is er op al onze bibliotheeklocaties van alles te beleven voor kinderen tot 12 jaar. Kom je luisteren naar het voorlezen? Of bouw je je eigen natuurhuisje? Kijk hier voor het hele programma.