Onno Kleyn, Wijnjournalist bij SCHUNCK

Wijnlezing door wijnjournalist Onno Kleyn

© Photography Jurjen Drenth

Volgens culinair journalist Onno Kleyn is wijn een toverdrank. Elke fles is een verhaal geschreven in vloeibaarheid. Een glas is al voldoende om je mee te nemen naar andere streken, naar herinneringen en toekomstdromen, naar betere seizoenen. 

Waar

SCHUNCK Glaspaleis

Prijs

€ 5,- lezing / € 32,50, - lezing + wijnproeverij

Lezing over wijn

Op zondagmiddag 21 april neemt Onno Kleyn ons mee in een lezing over wijn, over de historie, het heden, maar ook over de toekomst en wat dat betekent voor Limburg als opkomende wijnregio. 

Wijnproeverij

Voor de mensen die na afloop zin hebben in een goed glas wijn, vindt er aansluitend aan de lezing een wijnproeverij plaats, verzorgd door Brasserie Mijn Streek. Tijdens deze wijnproeverij worden er uitsluitend wijnen van Limburgse makers geschonken en worden er ook hapjes geserveerd.

Over Onno Kleyn

Onno Kleyn is een gerenommeerd culinair – en wijn journalist. Iedere week verzorgt hij de wijnrubriek Wijn Erbij in de Volkskrant en hij schreef tal van boeken, zoals de Wijn van Kleyn, de Grote Kleyn: culinair compendium, TREK, eten onderweg: toen – en nu. Daarnaast geeft hij regelmatig cursussen over wijn.

Praktische informatie:

Datum: zondag 21 april
Tijd: 14:00 uur
Locatie: SCHUNCK Glaspaleis
Single ticket: € 5,- /  lezing
Combiticket: € 32,50 / lezing + wijnproeverij verzorgd door Brasserie Mijn Streek