092.schunck Aad+de+haas+expo+2021 Ph.gj (1)

SCHUNCK Museum is weer open

Vanaf 26 januari is SCHUNCK museum weer open na een lockdown van zo'n zes weken.  

In het Glaspaleis is van alles te zien. Vanwege de lockdown zijn een paar tentoonstellingen verlengd. Zo is Curator voor één keer, waarbij Vrie-art een selectie heeft gemaakt uit de collectie SCHUNCK, nog tot en met 6 maart in de Aad de Haas-zaal te zien. Ook de laatste editie van de talentenshowcase Dreaming Out Loud is verlengd. Je kunt nog tot en met 7 februari komen kijken naar Click here! van Quinn Zeljak.

Click Here! - Quinn Zeljak

Click Here! - Quinn Zeljak. Foto: GJ van Rooij

Ook het trappenhuis blijft een beleving op zich. Neem de weg omhoog langs de vijf verdiepingen en begeef je in de geschilderde droombeelden van kunstenaars Dan Zhu en Astrid Nobel. In de vitrine bewonder je de bijzondere wereld van Mike Moonen met zijn expositie Schwellmann Ambiance. De collectietentoonstelling Smoke & Mirrors is helaas niet meer te bezoeken vanwege onverwacht onderhoud.

SCHUNCK Muurschildering Zhu en Nobel 2021 5

Trespassing Dreams, Zhu & Nobel. Foto: GJ van Rooij

In de museumzaal wordt inmiddels hard gewerkt aan de tentoonstelling Keith Haring: Grace House Mural. Vanaf 8 maart kun je deze tentoonstelling over het vroege werk van deze wereldberoemde kunstenaar komen bekijken.

We zijn blij om je weer te kunnen ontvangen.